Top10 28ης Οκτωβρίου: Ποια έκπληξη υπάρχει στην έκτη θέση;

Η είδηση από το Top 10 της 28ης Οκτωβρίου βρίσκεται στην έκτη θέση. Μάλιστα. Οι τηλεθεατές «ψήφισαν» παρέλαση.

Τόσο κόσμο συντονισμένο στην ΕΡΤ3– κοντα 700.000 άνθρωποι- θα κάνει καιρό να ξαναδεί το τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης με το κατά τα λοιπά πρόγραμμα με αξιόλογες ελληνικές και ξένες, ευρωπαϊκές κυρίως, εκπομπές.

Είναι ειδικό γεγονός και πάντα ανάλογες τηλεοπτικές καλύψεις συγκεντρώνουν τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Η αργία, εξάλλου, συνέβαλε και στην αύξηση τηλεθέασης της βραδινής ζώνης.

Ενδεχομένως να έπαιξε το ρόλο της και η σχετικά χαμηλή θερμοκρασία παρότι ο καιρός ήταν «στεγνός».

Όπως κι αν έχει, το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» κατάφερε με 13,4%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε σχεδόν 1,4 εκατ. τηλεθεατές, να βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τις διακεκριμένες θέσης τηλεθέασης «τσιμπώντας» σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες τηλεθέασης επιπλέον συγκριτικά με την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Βελτιωμένη έστω και λίγο ήταν και η απόδοση του επεισοδίου της σειρά «Η γη της ελιάς». Ο δείκτης της Nielsen έδειξε 12,9% μέσο όρο τηλεθέασης που σημαίνει ότι το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαν 1.331.000 ζευγάρια μάτια.

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο, εξάλλου, και οι τηλεθεατές που είδαν τις «Άγριες μέλισσες».

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση, όμως είχε ελαφρώς πεσμένη τηλεθέαση σε σχέση με την εκπομπή της Τετάρτης 27/10 (8,3%).

Αντιθέτως, το επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Ήλιος» βελτίωσε την τηλεθέαση του από τη μια μέρα στην άλλη (από 6,3% πήγε στο 7,6%) παρέμεινε όμως στην πέμπτη θέση.

Η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει «κλειδώσει» το ραντεβού της με εκείνους που σταθερά παρακολουθούν τα επεισόδια κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Απόδειξη ότι ακριβώς πριν από μία εβδομάδα είχε τηλεθεαση 6,2% και χθες σημείωσε 6,5% τηλεθέαση.

Σταθερά σημαντική μερίδα τηλεθεατών, αθροιστικά πάνω από 1,2 εκατ. τηλεθεατές, επιλέγει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Star και του Σκάι για την ενημέρωσή της.

Αλλά και οι περισσότεροι που θέλουν να έχουν μια πληροφόρηση το μεσημέρι για ότι έχει συμβεί στην Ελλάδα και τον κόσμο συχνά επιλέγουν το μεσημβρινό δελτίο του Σκάι, όπως συνέβη και χθες, 28η Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Facebook: O Μπαμπινιώτης διορθώνει τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ για τη χρήση της λέξης «Μeta»

ΚΙΝΑΛ: Τέλος στα σενάρια, κανονικά οι εκλογές (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα