Χαλκιδική: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σκηνικό φαρ ουέστ στο beach bar στη Χανιώτη

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή που στο beach bar της Χαλκιδικής κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο μεταξύ το beach bar, που βρίσκεται στην Χανιώτη, σφαγίστηκε.

Στο βίντεο του Alpha όπως διακρίνεται τα άτομα που εισέβαλαν άνοιξαν πυρ μέσα στο πλήθος χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Κατά την διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής τραυματίστηκαν δύο πελάτες και

ο ιδιοκτήτης οι οποίοι και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις Βούλγαροι, υπό όρους, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για δύο Έλληνες μπράβους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε οριστική άρση αδείας. Έτσι, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, με εντολή της Αστυνομίας, σφράγισε σήμερα το κατάστημα.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα για το επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν άγρια στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη

Νωρίτερα σήμερα τρεις, από τους συνολικά οκτώ συλληφθέντες Βούλγαρους υπηκόους, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πολυγύρου.

Οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες του αιματηρού επεισοδίου οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Από αυτούς για τον έναν διατάχθηκε συνέχεια της έρευνας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους εναπομείναντες τέσσερις η υπόθεση πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας.

Τις έρευνες για την αιματηρή συμπλοκή έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας, που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το συμβάν.

Δύο εντάλματα σύλληψης για τους Έλληνες μπράβους

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες στην έκδοση δύο ενταλμάτων σύλληψης προχώρησαν οι αρχές, για τους δύο Έλληνες μπράβους που ταυτοποιήθηκαν μετά το άγριο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται τουλάχιστον ακόμα ένα ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμα μπράβο ο οποίος έχει καταγραφεί να εισέρχεται στο εσωτερικό της επιχείρησης.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μπλακ άουτ στην Κέρκυρα – Πάνω από 31.000 κεραυνοί μέσα σε λίγες ώρες, σε συναγερμό ο κρατικός μηχανισμός (Videos)

Κόρινθος: Ληστές με σφυριά μπούκαραν σε σπίτι που νοίκιαζε οικογένεια από τη Γερμανία- Βίντεο ντοκουμέντο

Φωτιά στην Αττική: 146 κατοικίες ακατάλληλες προς χρήση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλκιδική, Νέο, Χανιώτη,chalkidiki, neo, chanioti