Δημήτρης Φιντιρίκος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι του – Είχε προηγηθεί και άλλη κλοπή στην ίδια περιοχή

Βίντεο-ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν το πώς «κινήθηκαν» οι ληστές σε 2 διαρρήξεις σε υπερπολυτελή σπίτια στα Νότια Προάστια.

Στο πρώτο βίντεο, φαίνεται ο δράστης να βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, όταν σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μπει μαζί με τον συνεργό του σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία, όσο εκείνος βρισκόταν στην εκκλησία για την ανάσταση.

Οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του

πρώτου ορόφου, μία μέρα πριν από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Οι δράστες έσπασαν την μπαλκονόπορτα με λοστό και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, ο δράστης περπατάει με χαλαρό βήμα μέσα στην κουζίνα. Κρατάει στα χέρια του φακό, φοράει καπέλο τζόκεϊ ανάποδα και μάσκα full-face που διακρίνονται μόνο τα μάτια του.

Με γάντια στα χέρια και αφού δεν έχει εντοπίσει κάποιο αντικείμενο αξίας, αποχωρεί από το δωμάτιο.

Είκοσι λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας τούς δείχνουν να μπαίνουν στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Πρώτα ο ένας και ύστερα ο συνεργός του. Κρατάνε επώνυμες βαλίτσες που έχουν βρει μέσα σε ντουλάπες του σπιτιού για να χωρέσουν τα κλοπιμαία.

Ο ένας επιστρέφει και παίρνει τις δύο βαλίτσες για να φύγουν, όσο ο συνεργός του ελέγχει τριγύρω. Δε φεύγουν αμέσως, γιατί στο σπίτι, όλη αυτήν την ώρα υπάρχει άνθρωπος της οικογένειας.

Τοποθετεί τον φακό στο στόμα του και φεύγει με τον συνεργό του να κουβαλάει τις βαλίτσες όταν του δίνει το πράσινο φως. Αποχώρισαν από το σπίτι με συλλεκτικές τσάντες μεγάλης αξίας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρία πλήττει την Αττική – Καταιγίδες στα βόρεια προάστια, βροχές στο κέντρο της Αθήνας (Videos)

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο – Τραυματίας αστυνομικός

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον έναν 17χρονο

Keywords
Τυχαία Θέματα