Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση – Πότε θα «τρέξουν» τα πρώτα αποτελέσματα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής στο Κίνημα Αλλαγής.

Στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Χαριλάου Τρικούπη, όλα είναι έτοιμα ώστε το βράδυ της αναμέτρησης οι συνεργάτες των έξι υποψηφίων να παρακολουθήσουν τη ροή των αποτελεσμάτων, ενόσω οι ίδιοι οι υποψήφιοι θα βρίσκονται στα «στρατηγεία» τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα πρώτα αποτελέσματα θα δοθούν από την εταιρία που έχει αναλάβει

την διεξαγωγή των εκλογών λίγο μετά τις 21:30 στις 5 Δεκεμβρίου. Θα είναι το πρώτο 15% των αποτελεσμάτων.

Οι υποψήφιοι, ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο θα συνεχίσουν την καμπάνια τους, με αρκετούς να βρίσκονται εκτός Αθηνών στις περιφέρειες. Την Κυριακή, όπως είναι αυτονόητο, θα ψηφίσουν και οι έξι υποψήφιοι.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή στην Μεταμόρφωση, στις 8:30 το πρωί θα ψηφίσει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ίδια ώρα στην αίθουσα του δημαρχείου στη Λιοσίων θα ψηφίσει ο Παύλος Χρηστίδης. Στην Κρήτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης περίπου στις 9:30 στο Δημοτικό Αθλητικό & Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και θα ψηφίσει στο πρώην δημαρχείο Ταυρου, Επταλόφου και Πειραιώς στις 10.45 πμ. Στο κέντρο της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Ακαδημίας. Ο Χάρης Καστανίδης, θα ψηφίσει στις 11:30 στη Θεσσαλονίκη, στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στη γωνία της 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας.

Στην Ελλάδα, θα στηθούν συνολικά 813 κάλπες σε όλη την χώρα. Τα εκλογικά κέντρα θα ανοίξουν στις 7 το πρωί ενώ μέχρι τις 7 το απόγευμα οι πολίτες που επιθυμούν θα μπορούν να ψηφίσουν. Μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες άνω των 17 ετών αλλά και αλλοδαποί αρκεί, μεταξύ άλλων, να έχουν μαζί την άδεια παραμονής και διαβατήριο. Θα χρειαστεί να καταβάλουν, στον πρώτο γύρο μόνο, 3 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, στις εκλογές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής. Σε περίπτωση που δεν είναι μέλη ή φίλοι μπορούν να προσκομίσουν σχετική αίτηση από την ιστοσελίδα του κόμματος και αφού έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους να την παραδώσουν στο εκλογικό κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα