Εμμανουήλ Καραλής: Κατέλαβε την 6η θέση στο Diamond League της Λωζάνης

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέλαβε την 6η θέση το Diamond League της Λωζάνης μετά από άλμα στα 5,82 μ. Αυτός, μάλιστα, ήταν ο πρώτος αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο επί κοντώ ανδρών κατά τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, στο μίτινγκ της ελβετικής

πόλης το επί κοντώ ανδρών έγινε εκτός σταδίου και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά εορταστική. Οι κερκίδες στην πλατεία όπου έγινε το αγώνισμα, ήταν κατάμεστες από θεατές που έδιναν ρυθμό σε ένα event που θύμιζε πάρτι.

Με μουσική υπόκρουση το συρτάκι κάθε του προσπάθεια

Ο Εμμανουήλ Καραλής με την υπόκρουση από το συρτάκι σε κάθε του προσπάθεια άρχισε στα 5,52 μ., στη συνέχεια άφησε τα 5,62 μ. και ανέβηκε στα 5,72 μ. και κατόπιν ακολούθησε το άλμα του στα 5,82 μ. που χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για να το ξεπεράσει. Στα 5,92 μ. είχε τρία άκυρα άλματα.

Αυτός ήταν ο 13ος αγώνας για τη θερινή σεζόν του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος προπονείται με τον Χάρη Καραλή, αλλά και ο έκτος στη χρονιά που υπερβαίνει τα 5,80 μ.. Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τον Εμμανουήλ Καραλή είναι στο Diamond League της Σιλεσία, στην Πολωνία, που θα γίνει στις 25 Αυγούστου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Επίσημη η «βόμβα» – «Πράσινος» ο Πελίστρι

«Κρεμάει» το σκουφάκι της η Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος της αθλητικής μου καριέρας – Ευχαριστώ Ολυμπιακέ!»

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα κατέκτησαν το Mixed Madness του US Open και το πανηγύρισαν με φιλί

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εμμανουήλ Καραλής, Κατέλαβε, Diamond League, Λωζάνης,emmanouil karalis, katelave, Diamond League, lozanis