Ένας «Άπιστος» με τηλεθέαση στο Top 10

Καλοκαίρι είναι μόνον να χιονίσει αποκλείεται. Όλα τ’ άλλα είναι πιθανά. Να όπως και με τη νέα, ξένη, σειρά «Άπιστος» που προβάλλει καθημερινά ο Σκάι.

Η τουρκική προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς «Dr. Foster» του BBC1, που προβλήθηκε με επιτυχία σε πολλές χώρες, από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα

ως τη Ρωσία, φαίνεται να έχει γκελ και στους Έλληνες τηλεθεατές, (μεταξύ εκείνων τέλος πάντων που δεν έχουν φύγει ακόμα για διακοπές).

Τα δύο επεισόδια της σειράς- προβάλλονται ανα δύο τη φορά ή αλλιώς back to back- κατάφεραν να μαζέψουν στον Σκάι 344.000 τηλεθεατές και ο «Άπιστος» φιγουράρησε στο «δέκα το καλό» του χθεσινού (20/7) τηλεβαρόμετρου, σύμφωνα με τα δεδομένα μετρήσεων της Nielsen.

Το σενάριο μάλλον ελκυστικό: Μία δυναμική και επιτυχημένη γιατρός βλέπει την τέλεια οικογενειακή ζωή της να διαλύεται όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό του συζύγου της. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία πληγωμένη και προδομένη γυναίκα για να ξεσκεπάσει τον άπιστο άντρα της και να τον κάνει να πληρώσει; Αυτά είναι ζητήματα για το prime time.

Πάντως όσο προσεγμένη παραγωγή κι αν είναι, τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσαν τα «κολλητά» επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που συγκέντρωσαν στη συχνότητα του Alpha 529.000 τηλεθεατές.

Κι από κοντά το άλλο «χιτ» του καλοκαιριού «Ευτυχισμένοι μαζί». Και σ’ αυτό σημείο γίνεται- μάλλον- αντιληπτή η διαχρονικότητα και η δυναμική της ελληνικής μυθοπλασίας με ισχυρό δομικό στοιχείο το σενάριο πρώτο από όλα.

Τρίτη σε απόδοση η «σφήνα» ενημέρωσης του Mega με τις εξελίξεις από τα μέτωπα των πυρκαγιών.

Το έκτακτο δελτίο του σταθμού μεταδόθηκε εμβόλιμα στη ροή επεισοδίου της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» και μόλις 8.000 τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι από εκείνους που παρακολουθούσαν τα σε επανάληψη επεισόδια της κωμικής- κοινωνικής σειράς του Mega.

Κατά τα λοιπά στις άλλες θέσεις πλην της 10ης υπάρχουν τα γνωστά- για την περίοδο- προγράμματα.

Στο μεταξύ τα μερίδια των καναλιών από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης είχαν, πάνω- κάτω, ίδια μεγέθη. Οι μεταξύ τους διαφορές μικρές.

Το υψηλότερο μερίδιο (11,4%) απέσπασε o Alpha και ήταν κατά 0,2% μεγαλύτερο από εκείνο του Σκάι, το οποίο με τη σειρά του ήταν μόλις κατά 0,3% πιο πολύ από αυτό του Mega.

Στα αξιοσημείωτα, το «πέταγμα» του Open που είδε το κομμάτι του να διαμορφώνεται στο 8,5% (από το 6,5% της Τρίτης) χάρη κυρίως στην ενημέρωση που έκανε από τα πύρινα μέτωπα σε Αττική και την υπόλοιπη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα εκπομπή από τη «Φωνή της Ελλάδας» που διαμορφώνουν και παρουσιάζουν Έλληνες του εξωτερικού

Αγάπη και οργή στην «Άγρια Γη» από μια απαγωγή – Οι πρωταγωνιστές στο καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ

Μπάκος, Καϋμενάκης και Εξάρχου απέκτησαν το 100% του Action 24

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άπιστος, Top 10,apistos, Top 10