Ένας… «ορφανός» Kyriakistas και εκλεκτός της ΝΔ για τον ΟΣΕ στο πλευρό της Άννας Διαμαντοπούλου

Και να θέλει να διαψεύσει όσους τη θεωρούν μία «φιλική» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, οι επιλογές προσώπων για το επιτελείο της δεν την αφήνουν την Άννα Διαμαντοπούλου.

Βλέπετε, στην επιτροπή στήριξης της κυρίας Διαμαντοπούλου στην εσωκομματική μάχη για την αρχηγία, εντάχθηκε και ο Κώστας Σπηλιόπουλος. Ποιος είναι ο Κώστας Σπηλιόπουλος;

Εκ των φανατικών «Kyriakistas», ήταν ο άνθρωπος τον οποίο τοποθέτησε το Μέγαρο Μαξίμου στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΣΕ,

αμέσως μετά τις εκλογές του 2019.

Νωρίτερα είχε φροντίσει να βοηθήσει αποφασιστικά στο να κερδίσει η ΝΔ την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τον Νεκτάριο Φαρμάκη και μάλλον η θέση ήρθε ως ανταμοιβή.

Όμως στον ΟΣΕ δεν μακροημέρευσε, καθώς η συνεργασία του με τον τότε υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ήταν εξόχως προβληματική.

Ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2020 ο Σπηλιόπουλος παραιτήθηκε με μία οργισμένη επιτροπή στον πρωθυπουργό. Την επιστολή αυτή δεν την έδωσε ποτέ στη δημοσιότητα για να φανεί ποια ήταν τα μεγάλα προβλήματα του ΟΣΕ και αν ήταν και αυτά μέρος των αιτιών για το έγκλημα των Τεμπών.

Η ΝΔ μάλιστα τον «προφύλαξε» και παρά το αίτημα της αντιπολίτευσης, δεν τον κάλεσε στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη – ούτε ο ίδιος έδειξε κάποιο ενδιαφέρον να αποκαλύψει τα κακώς κείμενα του Οργανισμού.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πέρσι διεκδίκησε ανεπιτυχώς τον δήμο Αιγίου – η ΝΔ δεν φάνηκε να συγκινείται από τις φιλοδοξίες του και δεν «ίδρωσε» για να συνδράμει στην προσπάθειά του αν και λεγόταν ότι είχε πάρει παρασκηνιακά διαβεβαιώσεις για στήριξη από την Πειραιώς.

Και εκεί που τριγύριζε πέριξ της ΝΔ, αίφνης ο κ. Σπηλιόπουλος θυμήθηκε ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ – είχε κάνει βουλευτής Αχαΐας και ένα φεγγάρι και υφυπουργός Άμυνας- και αποφάσισε να στέρξει την Διαμαντοπούλου στην προσπάθειά της να γίνει αρχηγός του Κινήματος!

Κάπως σαν να λέμε η… επιστροφή των Ασώτων!

Καλά θα πάει αυτό…

Διαβάστε επίσης:

Ο εφιάλτης της Χιροσίμα πιο… ζωντανός από ποτέ

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Τζιτζικώστα

ΠΑΣΟΚ: Ο γάμος που θα ενώσει όλους τους υποψήφιους προέδρους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένας…, Kyriakistas, ΟΣΕ, Άννας Διαμαντοπούλου,enas…, Kyriakistas, ose, annas diamantopoulou