Φωτεινή Ντεμίρη: Ο χωρισμός με τον Χάρη Γρηγορόπουλο μετά από 30 χρόνια – «Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι»

Για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο έπειτα από τριάντα χρόνια γάμου, μίλησε Φωτεινή Ντεμίρη, επισημαίνοντας ότι οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις.

«Με τον Χάρη έχουμε μια οικογένεια, αγαπιόμαστε, είμαστε φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Ζευγάρι δεν είμαστε όμως πλέον», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τον εν διαστάσει άντρα της, με τον οποίο έχουν μια κόρη και έναν γιο και πρόσθεσε:

«Με ρωτάνε πολλές φορές αν υπάρχει μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. «Πείτε μου εσείς» τους απαντώ, γιατί εγώ δεν το βρήκα ποτέ αυτό το μυστικό.

Θέλει αγάπη και πολλή υπομονή για να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί».

Ερωτηθείσα αν οι δυο τους έχουν πάρει διαζύγιο, η ηθοποιός απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας ότι στην καθημερινότητά τους δεν έχει αλλάξει κάτι.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Έχουμε τα παιδιά μας, τα οποία τώρα ακολουθούν κι αυτά τον δικό τους δρόμο».

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος υπήρξαν ζευγάρι για 30 χρόνια, με την είδηση του χωρισμού τους να γίνεται γνωστή λίγες μέρες πριν.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρούν, ωστόσο, πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, καθώς -μεταξύ άλλων- έχουν δυο παιδιά. Έγιναν ευρέως γνωστοί στο τηλεοπτικο καιρό μέσα απ΄.ο τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ποζάρουν στην παραλία με την κόρη τους (Photo)

Σάρον Στόουν: Με… μαυρισμένο μάτι στην Τουρκία η ηθοποιός (Photos)

Αίας Μανθόπουλος: Ο γιος του υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρη Γρηγορόπουλο, – Είμαστε,foteini ntemiri, chari grigoropoulo, – eimaste