Φωτεινή Ντεμίρη: «Βοήθεια από εμάς, ο γιος μας δεν μπορεί να πάρει – Δεν έχουμε αυτές τις πλάτες»

Για τον αγαπημένο της γιο, Τίτο Γρηγορόπουλο και την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα των γονέων του, μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» με αφορμή την παράσταση «8 γυναίκες», η ηθοποιός επισήμανε ότι δεν έχει τις «πλάτες» να προσφέρει βοήθεια στον γιο της επειδή βρίσκεται στον ίδιο χώρο, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ούτε ο ίδιος θα ήθελε.

«Χάρηκα πάρα πολύ που ο γιος μου εξέφρασε δειλά – δειλά την αγάπη του για την υποκριτική, όπως είχε συμβεί και με μένα. Του έδειξα τον δρόμο,

που έπρεπε να σπουδάσει με μεγάλη χαρά. Βοήθεια από εμάς δεν μπορεί να πάρει, δεν έχουμε αυτές τις πλάτες, δεν θα το ήθελε κιόλας μπορώ να σου πω. Ό,τι κάνει, το κάνει με τις δικές του πλάτες. Πήγαμε σε μια πρεμιέρα τις προάλλες και δεν είχε πει σε κανέναν ότι είναι γιος μας. Όταν τον πήγα να δώσει εξετάσεις στη σχολή για να μπει στο ωδείο, μου είπε: “Μαμά, σε παρακαλώ πολύ μην έρχεσαι”. Τον άφησα μακριά για να μην δουν ότι είμαι η μαμά του. Δεν ήθελε ποτέ να χρησιμοποιεί τα ονόματα των γονιών του» είπε και πρόσθεσε:

«Πρόσφατα κάναμε μια μικρή ταινία με τον γιο μου και υποδυθήκαμε τη μάνα με τον γιο και ήταν πολύ ωραία και για τους δυο μας. Μου αρέσει και ιδιαίτερα με τον γιο μου θα ήθελα να συνεργαστούμε».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Πήγε για εξαγνισμό σε ναό στο Μπαλί (Video)

Σερένα Γουίλιαμς: Συγγνώμη από το ξενοδοχείο μετά την «πόρτα» στην αθλήτρια

Σέλμα Μπλερ για σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ξεκίνησα νέα θεραπεία – Νιώθω υπέροχα μετά από καιρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα