Φωτιά στον Κουβαρά: Στην περιοχή κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Το βίντεο από Καραμέρο

Στην περιοχή όπου μαίνεται η φωτιά βρίσκεται ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλο.

Όπως σημειώνει σε tweet του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Mια ακόμα φυσική καταστροφή σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική. Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους των περιοχών μας

σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ».

Μία ακόμα φυσική καταστροφή σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική. Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους των περιοχών μας σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ @SFamellos #Φωτιά #Πυρκαγια #Κουβαρά #Ανάβυσσο #Καλύβια pic.twitter.com/a415RRk3So

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) July 17, 2023Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση ο Γιώργος Καραμέρος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή όπου καίει η πυρκαγιά εδώ στον δήμο Σαρωνικού, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Σωκράτη Φάμελλο και πάντα σε επαφή με τις δυνάμεις πολιτικής προστασίας και ιδιαίτερα του πρώτου και του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης».

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην περιοχή του Κουβαρά μετά την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, με το πύρινο μέτωπο να καίει ανεξέλεγκτο και να εξαπλώνεται.
Στους κατοίκους αρκετών οικισμών έχει σταλθεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε διακοπές κυκλοφορίας. Υπάρχουν αναφορές για σπίτια που καίγονται.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και σε δασική έκταση στο Λουτράκι, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ζημιές σε σπίτια.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Προς αναδιάταξη των εσωκομματικών συσχετισμών στη «νέα εποχή»

Στέργιος Καλπάκης: Η σκέψη μας σε όσους κινδυνεύουν

Έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τα τρία πύρινα μέτωπα σε Κουβαρά, Λουτράκι, Βοιωτία

Keywords
Τυχαία Θέματα