Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Η αστυνομία της Τουρκίας πήρε τις ελληνικές σημαίες από τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά»

Η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ανεβαίνοντας στα πούλμαν προκειμένου να πάρει ελληνικές σημαίες και οτιδήποτε άλλο δεν ενέκριναν.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του «δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τη League Phase του Europa League, έγιναν από τις αρχές εξονυχιστικοί έλεγχοι στα πούλμαν των Ελλήνων φιλάθλων στην τελευταία στάση πριν

την άφιξη τους στο «RAMS Park».

Μάλιστα, τσέκαραν ακόμη και οχήματα, που εκείνη τη στιγμή ήταν άδεια. Αποφάσισαν να κατασχέσουν ελληνικές σημαίες, ώστε να μην αναρτηθούν στο γήπεδο της Γαλατάσαραϊ, για να αποφευχθούν πιθανές εντάσεις.

Περίπου, 2,5 ώρες πριν τη σέντρα στο «RAMS Park» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαιναν με οργανωμένη μετακίνηση στο γήπεδο δεν είχαν φτάσει σε αυτό. Παρά μόνο όσοι μετέβησαν μεμονωμένα.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Δύσκολη πρεμιέρα για ΠΑΟΚ στη Κωνσταντινούπολη με Γαλατασαράι

Ρωσία: Παραγωγή ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την δηλητηρίαση των παικτών της ΤΣΣΚΑ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 1995

Εργκίν Αταμάν: Χαμός με τη χειρονομία του προπονητή του Παναθηναϊκού – «Δεν θα στείλουμε παίκτες στην Εθνική», λέει η Φενέρ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ, Τουρκίας, Βορρά,galatasarai-paok, tourkias, vorra