Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γλέντι του γάμου

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες και πλάνα από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ρίντλσπιγκερ. Αρχικά το φως της δημοσιότητας είδαν τα πλάνα που δείχνουν τον γαμπρό με τους φίλους του να τα σπάνε για τον γάμο ενώ ακολούθησαν οι νεότερες φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται επίσης η μητέρα του Βερόνικα, η Μαράια αλλά και το ζεύγος Σπανούλη αλλά και ο Νίκος Ζήσης.

Νωρίτερα, ο μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, Νίκος Γκίκας, ήταν αυτός που πόσταρε τις φωτογραφίες του γαμπρού να τα… σπάει.

Στη συνέχεια πόσταρε και τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε τον γάμο, ξεχωρίζουν οι αστείες γκριμάτσες του «Greek Freak», του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του κουμπάρου Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Χρήστου Σαλούστρου, του Μιχάλη Καμπερίδη κ.ά.

Οι αναρτήσεις των καλεσμένων

Την ίδια ώρα κάποιες φωτό καλεσμένων όπως της Ολυμπίας Χοψονίδου μπορεί να μην φανέρωσαν στιγμιότυπα από τη βραδιά αλλά μας έδωσαν μια γεύση από την ατμόσφαιρα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου πόσταρε το ντύσιμό της βράδυ του Σαββάτου και χωρίς αμφιβολία κερδίζει τον τίτλο της καλοντυμένης.

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο άνθρωπος που έραψε το γαμπριάτικο του Γιάννη Αντετοκούνμπο πόσταρε και εκείνος διακριτικά. «Φανταστικές δύο ημέρες με πάρτι και ένα υπέροχο γάμο!! Είστε ευλογημένοι» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Θεραπεία για τον Ρότζερ Ο΄Ντόνελ των Cure – Εκμυστηρεύτηκε ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Η Σελένα Γκόμεζ έκανε εμφάνιση έκπληξη σε σχολείο στο Κολοράντο μετά από παράκληση μαθητριών

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Με αγαπάει όπως ο Χριστός» (photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα