Γιώργος Λιάνης: «Μόνο ο Σαββόπουλος στο Ηρώδειο; Γιατί όχι η Πάολα;» (Video)

Για τις εμφανίσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο Ηρώδειο από λαϊκούς τραγουδιστές μίλησε ο Γιώργος Λιάνης, επισημαίνοντας ότι καλώς αυτές γίνονται και μάλιστα, είναι κάτι που άργησε να συμβεί.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Breakfast@star», ο δημοσιογράφος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκλείονται κάποιοι καλλιτέχνες.

«Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο.

Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο; Δεν είναι η Ακρόπολη, είναι ένα ρωμαϊκό κτίσμα!» υπογράμμισε.

«Έχουν τραγουδήσει εκεί τραγουδιστές και τραγουδιστές, γιατί όχι ο Αργυρός, γιατί όχι η Πάολα; Μόνο ο Σαββόπουλος; Κάποτε, τα τραγούδια του Θεοδωράκη τα τραγουδούσαν πέντε τραγουδίστες, τώρα όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πλέον ταμπού, να πέσουν τα τείχη!» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Λιάνης εξέφρασε, τέλος, τη γνώμη του για την τηλεόραση, αναφέροντας τα εξής:

«Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο. Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να είναι δικαστές και εισαγγελείς. Θα βγουν στη δημοσιογραφία πολύ καλύτεροι από εμάς. Είναι επίτευγμα που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή».

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Κατσαφάδος για τον θάνατο του αδερφού του: «Για πολλά χρόνια ένιωθα τύψεις γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα» (Video)

Καινούργιου: Η «εξομολόγηση» για τον πλειστηριασμό του πατρικού της – «Αναγκάστηκα να το “χτυπήσω” για να το σώσω» (Video)

Liam Payne: Παγκόσμιο σοκ από τον θάνατό του – Οι «δαίμονες», η απεξάρτηση και οι τελευταίες ώρες πριν πέσει από το μπαλκόνι (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάνης, Μόνο, Σαββόπουλος, Ηρώδειο, Πάολα Video,giorgos lianis, mono, savvopoulos, irodeio, paola Video