Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στο χειρουργείο το 8χρονο παιδάκι που τραυματίστηκε

Σε χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί το 8χρονο παιδάκι από τη Χαλκιδική το οποίο όχι μόνο τραυματίστηκε από το φονικό αλλά έγινε και μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας του και της αυτοκτονίας του πατέρα του αμέσως μετά.

Το παιδί είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός

του.

Σύμφωνα με το thess.gr, πρόκειται να μπει στο χειρουργείο ενώ αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των γονιών του.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, συγγενικό πρόσωπο βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι τους στην Χαλκιδική, λίγο μετά τις 11 το πρωί, έναν 36χρονο άνδρα και την 39χρονη σύζυγό του και τραυματισμένο τον 8χρονο γιο τους.

Πλάι στον 36χρονο βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα.

Ο 36χρονος φαίνεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά να αυτοπυροβολήθηκε, ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.

Ο 8χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε αρδευτικό κανάλι – Βγήκε κολυμπώντας η οδηγός (Video)

Χαϊδάρι: Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός, τι εξετάζουν οι Αρχές

Άντρας μέθυσε και χτυπούσε δυο ολόκληρες μέρες την ηλικιωμένη μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Χαλκιδική, 8χρονο,gynaikoktonia, chalkidiki, 8chrono