Εξώδικο Λινού στον Παύλο Πολάκη: «Ψευδείς κατηγορίες και άκρατη λασπολογία» – «Δεν παίρνω λέξη πίσω» η πρώτη αντίδραση του βουλευτή Χανίων

Ξεφεύγει η κόντρα Λινού – Πολάκη με φόντο την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της. 

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων για τις απευθείας αναθέσεις στο Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η Αθηνά Λινού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

κάνει λόγο για «χυδαία αντίδραση» και «ψευδείς κατηγορίες» σε βάρος της από τον βουλευτή Χανίων με μοναδική αιτία την αποπομπή του από την ΚΟ του κόμματος. Παράλληλα η Αθηνά Λινού τον κατηγορεί για «άκρατη λασπολογία».

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού αναφέρει στο εξώδικο προς τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Χανίων, ότι οι «ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις και αναρτήσεις» του προς το πρόσωπό της, και την ΑΜΚΕ Prolepsis «έχουν έναν και μόνο σκοπό: να παραπλανήσουν, κατά τη γνώριμη τακτική σας, τόσο την κοινή γνώμη όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο της Prolepsis ώστε να λησμονηθεί στη δημόσια σφαίρα ο λόγος της απομάκρυνσής σας».

«Κατέβαλα προσπάθεια με την τελευταία τηλεφωνική κλήση μου να σας συγκρατήσω από τον κατήφορο τον οποίο επιλέξατε προς αποτροπή περαιτέρω εκτράχυνσης του δημοσίου λόγου. Δεν το δεχθήκατε. Αντ’ αυτού επιδοθήκατε και πάλι σε ύβρεις και αστικές αδικοπραξίες σε βάρος μου», υπογραμμίζει στο εξώδικο.

«Τόσο επιστημονικός και δημόσιος βίος μου, όσο και η δράση της AMKE Prolepsis υπήρξαν διαχρονικά και είναι απολύτως διαφανείς επί δεκαετίες», αναφέρει η κυρία Λινού.

«Η AMKE Prolepsis έχει υποστεί σειρά ανεξάρτητων ελέγχων και είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο οποθενδήποττε κι αν προέρχεται», προσθέτει.

Η Αθηνά Λινού καλεί τον Παύλο Πολάκη μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο «όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές σας προς το άτομό μου και την Prolepsis», διαφορετικά, «σας δηλώνω ότι θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού στην οποία έγιναν γνωστές οι εν λόγω αναρτήσεις σας προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τιμής και της υπολήψεώς μου».

Πολάκης: «Δεν παίρνω λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του απάντησε πως δεν παίρνει λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασε και όσες αναρτήσεις έκανε, προσθέτοντας πως η ίδια είναι αυτή που πρέπει να απολογηθεί για τις συμβάσεις που συνάπτει και οι οποίες όπως λέει υποκρύπτουν απευθείας αναθέσεις.

Παράλληλα, ειρωνεύεται ότι έχει «τρομοκρατηθεί» από το εξώδικο, με τις ειρωνείες να στρέφονται και κατά του Μανώλη Καπνισάκη: «Καλά κύριε διευθυντά του γραφείου του προέδρου. Ακόμα να βγάλεις συμπέρασμα με τις σελίδες που σου έστειλε η κυρία Λινού;;;

Όταν ήσουν στον Τομέα Διαφάνειας μαζί μου ήσουν πολύ γρηγορος. Τωρα τι εγινε; Σκοτείνιασε η κρίση σου;;».

Η ανάρτηση Πολάκη

«Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!!!(φωτο 2-3)

Εχω τρομοκρατηθει.

«Κυρια Λινου:
1) Δεν παιρνω λεξη πισω απο οσα στοιχεια ανεβασα και απο όσες αναρτησεις εκανα!

2) Αυτος που πρεπει να απολογηθει ειστε εσεις και η εταιρεια σας,που συναπτει προγραμματιες που κρυβουν απευθειας αναθεση,που δινετε 320.000 ευρω σε θυγατρικη εταιρεια κετερινγκ με μηδενικους τζιρους και που μπαινει μετα σε εκκαθαριση, που πληρωνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επιτροπο, που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεια των σχολειων και των παιδιων που δωσατε το δεκατιανο κλπ κλπ.

Αν ειχαμε εισαγγελεις σε αυτη τη χωρα θα σας ειχε καλεσει ηδη!

Περιμενω τη συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Στερεας Ελλαδας την επομενη βδομαδα και μετα θα κανω εγω αυτο που πρεπει ..

ΥΓ1: Καλα κυριε διευθυντα του γραφειου του προεδρου. Ακομα να βγάλεις συμπερασμα με τις σελιδες που σου εστειλε η κυρια Λινου;;;
Οταν ησουν στον Τομεα Διαφανειας μαζι μου ήσουν πολυ γρηγορος. Τωρα τι εγινε; Σκοτεινιασε η κριση σου;;

ΥΓ2: Για τις πολιτικες κρισεις που εκφερετε μεσα στο εξωδικο σας κυρια Λινου θεωρω πως ειναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθουν. Του καθενός μας η διαδρομη και η παρουσια παλαιοτερη και προσφατη ειναι γνωστη!»

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση αναζητά αφήγημα για τη δεύτερη τετραετία – Προειδοποιήσεις σε βουλευτές και υπουργούς να σταματήσουν τα φάλτσα

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα (27/8) ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παρουσίαση της πλατφόρμας erga.gov.gr

ΠΑΣΟΚ: Θα σβήσουν όλοι οι υποψήφιοι τούρτα στα 50 χρόνια του Κινήματος; – Τι σχεδιάζουν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθηνά Λινού, Παύλο Πολάκη – Ψευδείς,athina linou, pavlo polaki – psevdeis