Βίντεο ντοκουμέντο από την Ηλεία: Η στιγμή που η 11χρονη μπαίνει στο αυτοκίνητο του θείου της – Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Το βίντεο ντοκουμέντο με το 11χρονο κορίτσι να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του θείου της, λίγο πριν της αφαιρέσει τη ζωή με κατσαβίδι στην Ηλεία, φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βίντεο με το αυτοκίνητο του 37χρονου βρέθηκε στα χέρια της Αστυνομίας και τους οδήγησε στον δράστη της δολοφονίας στην Ηλεία που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται

ο 37χρονος να έχει σταθμεύσει σε κεντρικό σημείο της περιοχής και την 11χρονη να πηγαίνει ανυποψίαστη προς το μέρος του.

Άλλωστε το κοριτσάκι τον εμπιστευόταν απόλυτα καθώς ήταν… θείος της. Ήταν ξάδερφος της μητέρας της και κουμπάρος της οικογένειας.

Το χρονικό της εξαφάνισης και δολοφονίας της Βασιλικής

Ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις 9:00 το βράδυ της Κυριακής (09/06/2024) το κορίτσι στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταράχι, όπου και την δολοφόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/06/2024) και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ηλεία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό 14χρονης και ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Ο 37χρονος προσήχθη σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Πύργου και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και η σορός της ανήλικης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος είναι εξάδελφος της μητέρας τής ανήλικης και κουμπάρος της οικογένειας, ενώ το 2017 είχε απασχολήσει τις αρχές, για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Patrisnews, αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Αρχές εξετάζουν εάν πριν από τη δολοφονία της είχε προηγηθεί βιασμός, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση ΥΠΕΣ για τον υπάλληλο που έλειπε 13 χρόνια με αναρρωτική άδεια

Εγκύκλιος ΥΠΕΣ για καύσωνα: Πώς θα λειτουργήσει το Δημόσιο – Τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο

Μάικλ Μόσλεϊ: Σε φυσικά αίτια οφείλεται ο θάνατός του – Τι έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεία, 11χρονη, – Βίντεο,ileia, 11chroni, – vinteo