Ηράκλειο: Της είπε «σ’ αγαπώ», μετά προσπάθησε να την πνίξει – Τελικά την μαχαίρωσε

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες από την επίθεση που δέχτηκε η 36χρονη από τον αρραβωνιαστικό της στο Ηράκλειο της Κρήτης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο νεαρός αποπειράθηκε να πνίξει την κοπέλα πριν αρχίσει να την μαχαιρώνει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Το βράδυ της Κυριακής το ζευγάρι ήταν σπίτι του, στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το cretalive ήταν χαλαροί στον καναπέ και έβλεπαν ταινία. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 36χρονος έσκυψε, φίλησε τη γυναίκα και της είπε «σ’ αγαπώ». Λίγο αργότερα, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους, αποπειράθηκε να την πνίξει και εν τέλει κατάφερε στο σώμα της 36χρονης περίπου 14 μαχαιριές.

Μανία καταδίωξης

Το δολοφονικό αμόκ του 36χρονου, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος στη δική του ζωή, δεν μπορεί να αιτιολογηθεί με βάση τη λογική. Μπορεί να εξηγηθεί όμως με βάση την ψυχιατρική αναφέρει το τοπικό μέσο.

Ο άνδρας όπως υποστηρίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, νόμιζε ότι τον παρακολουθούν και τον καταδιώκουν. Σε αυτήν την φερόμενη σκευωρία υποπτευόταν ότι είχε ενεργή συμμετοχή ακόμα και η αγάπη της ζωής του, η σύντροφος του. Είχε αρχίσει να χάνει τον ύπνο του, το βλέμμα του σκοτείνιασε, είχε αρχίσει να εξαντλείται ψυχικά και σωματικά.

Βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη

Αξίζει να σημειωθει ότι βγήκε από τη ΜΕΘ η 36χρονη. Η γυναίκα το μεσημέρι της Τρίτη μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο οργανισμός της, σύμφωνα με το cretapost, αντιδρά καλά στη θεραπεία και έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, η κατάσταση της υγείας της κοπέλας είναι σταθερή και το πιθανότερο είναι να βγει σήμερα (6/6) από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταδίδει Η ΕΡΤ.

Ο άνδρας νοσηλεύται φρουρούμενος επίσης σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός βρέθηκε ο χειριστής του σκάφους που είχε στείλει σήμα κινδύνου

Καιρός: «Σκαρφαλώνει» στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη – Πού θα βρέξει

Κρήτη: 10χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Keywords
Τυχαία Θέματα