Καψής: Το ΠΑΣΟΚ ξεπερνά το τραύμα των προηγούμενων εκλογών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το ΠΑΣΟΚ ξεπερνά το τραύμα των προηγούμενων εκλογών και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη στον κόσμο που επιστρέφει» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παντελής Καψής.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM o Παντελής Καψής τόνισε χαρακτηριστικά; «Το ΠΑΣΟΚ σιγά-σιγά ξεπερνάει

το τραύμα της διάσπασης των προηγούμενων εκλογών και νομίζω επιστρέφουν πάρα πολλοί φίλοι και μέλη από το ΚΙΔΗΣΟ και νομίζω ότι πάρα πολλοί που πίστεψαν στις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι απογοητευμένοι και επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε όλη τη διάρκεια αυτής της κρίσης τούς είπε την αλήθεια και μπορεί να τούς κοιτάει στα μάτια αυτή τη στιγμή. Αυτή την εμπιστοσύνη, την ανταποδίδουν».

Σε ότι αφορά στις μετεκλογικές συνεργασίες ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε ότι «κριτήριο για τις συνεργασίες μας αποτελεί το συναινετικό ευρωπαϊκό πλαίσιο».

Είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Καψής: «Θα συνεργαστούμε με ό,τι επιλέξει ο ελληνικός λαός. Εκείνο στο οποίο θα επιμείνουμε, είναι να φτιαχτεί αυτό το πλαίσιο, το συναινετικό, που πρέπει να έχουν όλα τα κόμματα που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική. Εκεί θα ρίξουμε το βάρος. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πλαίσιο για την αλλαγή του κράτους, για την φορολογία, για την κοινωνική αλληλεγγύη, στοιχειώδη πράγματα, που, αν γίνουν, για την Ελλάδα, θα είναι πραγματική επανάσταση» κατέληξε.

Παντελής Καψήςεκλογές 2015Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα