Καραλής: Μπορούμε να πετύχουμε εκπληκτικά πράγματα, ακόμα και όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον μας

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξήχθη στη Ρώμη, ο Εμμανουήλ Καραλής άφησε το στίγμα του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Ο επικοντιστής έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιτυχία του και ευχαρίστησε την οικογένειά του που στάθηκε στο πλάι του.

Έτσι, ο «Μανόλο» που κατέκτησε την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 2024.

Στη

Ρώμη, ο Καραλής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, ξεπέρασε τα 5,87μ. και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, πίσω από τον… εξωπραγματικό Ντουμπλάντις ο οποίος επιχείρησε να σπάσει ένα ακόμα δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, δοκιμάζοντας στα 6,25μ.!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:

«Αυτό το μετάλλιο κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, όχι λόγω του σχεδίου ή του χρώματός του, αλλά λόγω του ταξιδιού που συμβολίζει. Κατά τη διάρκεια των προκριματικών, τραυματίστηκα στον αστράγαλό μου. 2 ημέρες αργότερα, μετά από πολλές θεραπείες αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στον τελικό και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ναι, πονούσα, αλλά δεν το άφησα να με σταματήσει. Πίεσα και τα έδωσα όλα παρά τον τραυματισμό μου.

Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί για απίστευτα κατορθώματα. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να πετύχουμε εκπληκτικά πράγματα, ακόμη και όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Ο πόνος είναι προσωρινός, αλλά ο θρίαμβος του ανθρώπινου πνεύματος είναι αιώνιος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouil Karalis (@manolo)

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Πού έπιασε «ταβάνι» ο υδράργυρος – Αποπνικτική ατμόσφαιρα με σκόνη – Ξηρασία, και άνεμοι επικίνδυνο κοκτέιλ για φωτιά

Ακόμα πιο ακριβά τα παγωτά φέτος: Οι τιμές – φαρμάκι «σπρώχνουν» τον λαό σε αναγκαστική… δίαιτα

Κασσελάκης στην ΚΟ: Κανένα σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει ένας από μηχανής Θεός – Άνοιγμα προς ΠΑΣΟΚ και Πλεύση, «όχι» σε παζάρια κορυφής

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καραλής, Μπορούμε,karalis, boroume