Κασσελάκης: «Γραφτείτε στις οργανώσεις μέχρι αύριο για να επαναφέρετε τη νομιμότητα στον ΣΥΡΙΖΑ» – Παρουσίαση των προτάσεών του την άλλη βδομάδα

Κάλεσμα στους υποστηρικτές του να γραφτούν στις οργανώσεις μελών της περιοχής τους ή στον isyriza.gr (και όχι στην δική του πλατφόρμα) απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Εν όψει της αυριανής καταληκτικής ημερομηνίας για τις εγγραφές νέων μελών σημειώνει:

«Γραφτείτε στις ΟΜ της περιοχής σας ή στον Isyriza.gr έως αύριο, Παρασκευή (25/10), ώστε να μπορέσετε να ψηφίσετε για συνέδρους και να επαναφέρετε τη νομιμότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο συνέδριο, η Δημοκρατία αντεπιτίθεται».

Στο

μεταξύ, από το επιτελείο του υπενθυμίζουν πως μέσω της χθεσινής του συνέντευξης προανήγγειλε πως την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για τις αλλαγές στο κόμμα.

«Θα παρουσιάσουμε ρηξικέλευθες προτάσεις την επόμενη βδομάδα, πριν από το συνέδριο. Γιατί πρέπει να ξέρουν όσοι σύνεδροι θέλουν να αποκλείσουν τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος από τις εκλογές, ότι μπλοκάρουν ταυτόχρονα μία ξεκάθαρη, ρηξικέλευθη, προοδευτική πρόταση, η οποία δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

Θα παρουσιάσουμε ρηξικέλευθες προτάσεις την επόμενη βδομάδα, πριν από το συνέδριο.
Γιατί πρέπει να ξέρουν όσοι σύνεδροι θέλουν να αποκλείσουν τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος από τις εκλογές, ότι μπλοκάρουν ταυτόχρονα μία ξεκάθαρη, ρηξικέλευθη, προοδευτική πρόταση, η… pic.twitter.com/LR7OfLvCIv

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 24, 2024

Διαβάστε επίσης

Σπαρτιάτες: Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στη διακοπή της χρηματοδότησης

Μητσοτάκης – Σαμαράς: Για… «κακή χημεία» μιλά ο Νικήτας Κακλαμάνης, ζητά πρωτοβουλίες για επικοινωνία

Καταγγελία Κασσελάκη: Φιμώνουν οργανώσεις για να μην βγάζουν ψηφίσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα