Επεισόδιο οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια: Επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές σε πατέρα και γιο που επέστρεφαν από το ΟΑΚΑ

Επίθεση από από άγνωστους με κλωτσιές και μπουνιές σε δρόμο της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Πέμπτης καταγγέλουν πως δέχθηκαν ένας πατέρας με τον γιο του.

Ο πατέρας ο οποίος είναι 52 ετών, και ο γιος 22, αποκάλυψαν ότι όταν έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Τσέλσι, και μέσω Νέας Φιλαδέλφειας επέστρεφαν με τη μοτοσικλέτα τους, στο σπίτι τους στο Ίλιον, δέχθηκαν

επίθεση από μια ομάδα 8 ατόμων, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και περιλαίμια, τους επιτέθηκαν από πίσω, τους έριξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Παράλληλα τους έβριζαν και τους απειλούσαν πως θα τους σκοτώσουν για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Και ενώ πατέρας και γιος ήταν πεσμένοι στην άσφαλτο, άρπαξαν από τον 52χρονο ένα κασκόλ της Τσέλσι, και από τον γιο του, το μπουφάν και το φούτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, το κράνος που φορούσε, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του.

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, που έχουν καταγράψει την επίθεση αλλά και την διαφυγή των νεαρών οπαδών.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Νεκρός 21χρονος κρατούμενος στις φυλακές

Σεισμός 2,4 Ρίχτερ με επίκεντρο τη Μεταμόρφωση

Λάρισα: Παράσυρση 15χρονου από ΙΧ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα