Κέιτ Μίντλετον: Ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία και επιστρέφει στη δημόσια ζωή

Η Κάθριν, πριγκίπισσα της Ουαλίας, είπε ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της για τον καρκίνο και θα επιστρέψει σταδιακά στη δημόσια ζωή τους επόμενους μήνες.

Η Μίντλετον, η οποία αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, είπε σε μια νέα δήλωση τη Δευτέρα ότι εισέρχεται σε μια «νέα φάση ανάκαμψης» και θα «αναλάβει μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω».

A message from Catherine, The Princess

of Wales

As the summer comes to an end, I cannot tell you what a relief it is to have finally completed my chemotherapy treatment.

The last nine months have been incredibly tough for us as a family. Life as you know it can change in an… pic.twitter.com/9S1W8sDHUL

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) September 9, 2024

Η πριγκίπισσα, γνωστή ως Κέιτ, έχει κάνει μόλις δύο δημόσιες εμφανίσεις από τη διάγνωσή της, η οποία ήρθε μετά από μια μεγάλη επέμβαση στην κοιλιά λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

«Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», είπε η Κέιτ, 42 ετών, η οποία είναι παντρεμένη με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια», είπε. «Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους».

«Αυτή η φορά υπενθύμισε πάνω απ’ όλα στον Ουίλιαμ και σε εμένα να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Απλώς να αγαπάς και να σε αγαπούν», είπε.

Η Κέιτ είπε ότι επικεντρώνεται στο «να κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο» και ξεκινά τη νέα της φάση ανάρρωσης «με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής».

«Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται. Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω», είπε.

Διαβάστε επίσης:

CNN: Δίχως όπλα και δυνάμεις, ο στρατός της Ουκρανίας παλεύει με το χαμηλό ηθικό και τη λιποταξία

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του iPhone 16 – «Πρεμιέρα» για την Apple Intelligence

Ντομινίκ Πελικό: «Όταν έβλεπα τη σύζυγό μου να ικανοποιεί τους άνδρες, ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος»- Σοκάρουν τα λόγια του για τη φρίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον, Ολοκλήρωσε,keit mintleton, oloklirose