Κολωνός: Διαχειριστής των προφίλ της 12χρονης ο Μίχος – «Μίλησε» το κινητό του και τον «έδειξε» ως μαστροπό (Videos)

Αποδομούν τα στοιχεία τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Ηλία Μίχου για την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News, ο 53χρονος είχε στο κινητό του την εφαρμογή Blindchat και έμπαινε σε αυτήν σαν την 12χρονη για να συνομιλεί με υποψήφιους πελάτες- βιαστές. Το ίδιο συνέβαινε και με τις εφαρμογές Messenger και Viber,

στις οποίες ο Μίχος διατηρούσε προφίλ, της 12χρονης.

Έχοντας τους κωδικούς των προφίλ της ανήλικης φέρεται να εμφανιζόταν ο ίδιος ως η 12χρονη, να συνομιλούσε με άνδρες και να έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης, όπως μεταδόθηκε.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του Μίχου, που τον «έδειξαν» ως διαχειριστή των προφίλ του παιδιού, με τα οποία «ψάρευε» παιδοβιαστές.

Τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας δηλώνουν πλέον με βεβαιότητα πως η εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού ξεκινά με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Απορίες υπάρχουν για την ώρα για το πώς ο 53χρονος άντρας γνώριζε να χειρίζεται τόσο καλά τις εφαρμογές και τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει.

Εν τω μεταξύ, στην κατάθεσή του, ο Ηλίας Μίχος θεωρείται ότι επιχείρησε να «χτίσει» ένα άλλοθι, γνωρίζοντας τα όσα θα βρεθούν στο κινητό του τηλέφωνο.

Ισχυρίστηκε, δηλαδή, στην κατάθεσή του ότι η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό του τηλέφωνο και το χρησιμοποιούσε, σε μία προσπάθεια να αθωώσει τον εαυτό του.

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε», φέρεται να κατέθεσε.

Συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης

Στο μεταξύ, το παιδί αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση μέσα στο επόμενο διάστημα και θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους ενώ οι αστυνομικοί θα δείξουν στην 12χρονη και φωτογραφίες από τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών μπήκε και ο 39χρονος άντρας που είχε υποστηρίξει πως είχε ενημερώσει τις Αρχές όταν αντιλήφθηκε πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη. Βάσει ερευνών που έγιναν στα τηλεφωνικά κέντρα της Άμεσης Δράσης, στου Ανηλίκων και της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπήρξαν ποτέ συνομιλίες του άντρα που να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ένα από τα μηνύματα που έλαβε η 12χρονη ήταν: «Γεια σου είμαι ο Μιχάλης, αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι». «Κοίτα τι σου έχω εδώ! Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που ζητάει) δωρεάν 2 – 3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)», γράφει ο άντρας στη συνέχεια ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απείλησε την 12χρονη, λέγοντάς της ότι θα την πάει στο Ανηλίκων, «και όλοι φαντάζεστε τη συνέχεια».

«Κάνεις ραντεβού; Τα ξέρει αυτά η μάνα σου;» φέρεται να ρωτάει ο άντρας το παιδί, ο οποίος στη συνέχεια τού λέει «Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!». «Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις θα βρω την οικογένειά σου και θα τους τα πω όλα!!!! Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους», καταλήγει η συνομιλία.

Ο ίδιος ο 40χρονος σημείωσε στο Mega ότι «γύρισα και της είπα θα σε βρω στο Facebook θα μιλήσω με όλες τις επαφές σου και θα σε κάνω ρεζίλι. Τα προφίλ ήταν τόσα πολλά. Από εμπειρία κατάλαβα ότι οι συνομιλίες είναι από διάφορα άτομα, κάποια είναι πιο παιδικά άλλα είναι από ενήλικες».

Διαβάστε επίσης:

Πίτσα στην Θεσσαλονίκη ζυγίζει 7 κιλά με διάμετρο 3,2 μέτρα: Αν την φάνε 4 άτομα, παίρνουν 100 ευρώ (video)

Δίκη Δημήτρη Ινδαρέ: Οι αστυνομικοί έψαχναν εξιλαστήρια θύματα, κατέθεσε η σύζυγος του σκηνοθέτη – Τι ισχυρίστηκαν οι αστυνομικοί

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: «Η κόρη μου λέει ψέματα, δεν της είχε κάνει τίποτα» λέει ο πατέρας της 38χρονης (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, Διαχειριστής, 12χρονης, Μίχος – Μίλησε, Videos,kolonos, diacheiristis, 12chronis, michos – milise, Videos