Κόντρα Βελόπουλου – Πλεύρη για τα ελληνοτουρκικά

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επίσκεψη Φιντάν στις 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για συνομιλίες με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος και έκανε λόγο για μυστική διπλωματία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Θάνο Πλεύρη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρνει τις Πρέσπες του Αιγαίου και υποστήριξε πως «μόνον με εθνική αδιαλλαξία επιβίωσε η χώρα». 

«Τι θα συζητήσουμε με τους Τούρκους; Τι; Που τους καλείτε και εδώ;», διερωτήθηκε και εκτόξευσε βέλη και κατά του

πρωθυπουργού λέγοντας πως «ασκεί μόνος του εξωτερική πολιτική και δεν ενημερώνει κανέναν». Παράλληλα, στράφηκε και κατά του του ΕΛΙΑΜΕΠ, με αφορμή τα όσα είπε για τα χωρικά ύδατα η γενική του διευθύντρια σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση. Τη χαρακτήρισε «πολιορκητικό κριό» και διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ

Στην παρέμβασή του σχολίασε και τη νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή-Σαμαρά και την επίσκεψη του δεύτερου στην Κύπρο. «Όσο για τους πρώην που βγαίνουν. Να πει, ότι ελέγχω 10 βουλευτές και ρίχνω την κυβέρνηση. Εάν φοβούνται εθνικό ξεπούλημα να βγουν και να το πουν αντρίκια και όχι να κρύβονται πίσω από την Madame Claire, πως την λένε, οι Σαμαράς και Καραμανλής. Θα πάει ο Σαμαράς να κάνει παρέμβαση μέσω Madame Figaro», είπε.

«Το θέμα των 6 και 12 μιλίων είναι μονομερές και κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Καμία σχέση με κυβερνητική, εθνική γραμμή ό,τι ακούγεται κάτι άλλο», απάντησε ο Θάνος Πλεύρης.

Σε ότι αφορά στις αιτιάσεις του Βελόπουλου για το μεταναστευτικό, σχολίασε πως «καλές οι κραυγές, αλλά η στροφή της Ευρώπης στο θέμα της λαθρομετανάστευσης δείχνει ότι  η θέση της Ελλάδας για σκληρή και δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, γίνονται και θέσεις της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης:

Σπαρτιάτες: Στις 31 Οκτωβρίου η συνέχεια της δίκης για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος – Παρών με επταήμερη άδεια ο Ηλίας Κασιδιάρης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απαντά στις φήμες για διαγραφή – Τι συμβαίνει με το odikosmassyriza.gr

Προεδρία Δημοκρατίας: Η άρνηση Δένδια φέρνει στο προσκήνιο τέσσερα πρόσωπα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόντρα Βελόπουλου – Πλεύρη,kontra velopoulou – plevri