Λυσσαλέα σύγκρουση Τζάκρη – Ραγκούση: «Να μιλάει κι αυτός για bullying…» – «Θα τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα» (Video)

Στα άκρα οδηγείται πλέον η σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σχεδόν σε καθημερινή βάση καταγράφεται και μια «επί προσωπικού» κόντρα μεταξύ στελεχών του κόμματος που βρίσκονται στη μία ή την άλλη πλευρά.

Τελευταίο επεισόδιο η «μετωπική» μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και της Θεοδώρας Τζάκρη, με αφορμή καταγγελίες για ανάρμοστες

συμπεριφορές και bullying που αποδίδονται στον Στέφανο Κασσελάκη. Η αρχή έγινε από την Θ. Τζάκρη, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε χαρακτηριστικά για τις καταγγελίες: «Δεν ξέρω, όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα. Αλλά το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός, ξέρει πολύ καλά». Όταν, μάλιστα ρωτήθηκε «με εσάς;» η ίδια απάντησε «με πολλούς».

Από την πλευρά του, ο Γ. Ραγκούσης, όταν πληροφορήθηκε στον ANT1 για τις δηλώσεις Τζάκρη σε βάρος του, κυριολεκτικά εξερράγη: «Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω “φάει”. Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την προκαλώ και απαιτώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να τεκμηριώσει τέτοιο ισχυρισμό. Αν δεν το κάνει ή το κάνει ψευδώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με συνέπειες πολτικες κομματικές και νομικές. Αυτή τη λάσπη της κυρίας Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί αυστηρά σε όλα τα επίπεδα» είπε.

«Την προκαλώ, γιατί θα μπλέξει αλλιώς μαζί μου. Αν έχει να μου καταλογίσει οτιδήποτε να τολμήσει, να διανοηθεί να το κάνει. Αυτό που λεέι είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό. Το μόνο που έχω δώσει δικαίωμα στον εαυτό μου είναι με όποιον διαφωνώ να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση» συμπλήρωσε ο Γ. Ραγκούσης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχομένο προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Βούτσης: «Αισθανόμαστε μια πολύ πικρή δικαίωση»

«Καρφιά» Κατρίνη προς συνυποψηφίους στο ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν οι επιλογές της στασιμότητας και της παρακμής, αλλά κι αυτή της ελπίδας»

Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Συντονισμός για το Κυπριακό ενόψει Γ.Σ. του ΟΗΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λυσσαλέα, Τζάκρη – Ραγκούση, … – Θα, Video,lyssalea, tzakri – ragkousi, … – tha, Video