«Μαγνήτες» τηλεθέασης οι σειρές, όχι μόνον του prime time- Οι «Ράδιο αρβύλα» είχαν… ραντεβού

Βελτιωμένη η μέση τηλεθέαση στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο, συγκριτικά με την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας, ένδειξη ότι τα νέα προγράμματα αρχίζουν να «δουλεύουν», να τροφοδοτούν συζητήσεις και να προστίθενται- έστω και από περιέργεια- τηλεθεατές.

Ο «Σασμός» επέστρεψε , έπειτα από την καθιερωμένη απουσία της Κυριακής, υπερκέρασε τη «Γη της ελιάς» που είχε ποσοστό τηλεθέασης ίδιο ακριβώς με της προηγούμενης Δευτέρας. Αντιθέτω ο «Σασμός» τσίμπησε κάτι παραπάνω, σύμφωνα με συγκριτική παρατήρηση δεδομένων  της Nielsen.

Στις

θέσεις τους, παρα τις απώλειες- που όμως ήταν ελάχιστες- διατηρήθηκαν οι πιο βραδινές σειρές του prime time, δηλαδή οι «Μαύρο ρόδο» και «Αυτή η νύχτα μένει».

Στην πέμπτη θέση σκαρφάλωσε η δικαστικοαστυνομική περιπέτεια «Παγιδευμένοι­» του ΑΝΤ1 η οποία υποχρέωσε σε μικρή υποχώρηση την καθημερινή «Ο παράδεισος των κυριών» του Alpha.

Λίγο πιο κάτω από τη μέση του Top 10- σα να μην πέρασε μια ημέρα- πλασαρίστηκε η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο αρβύλα».  Αποτέλεσε προτίμηση 624.000 τηλεθεατών. Για την ιστορία η περσινή πρεμιέρα της εκπομπής, στις 8 Νοεμβρίου 2021 είχε ωθήσει τον δείκτη τηλεθέασης στο 7,6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 788.000 τηλεθεατές.

Όγδοο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας ήταν χθες το κεντρικό δελτίο του Star το οποίο επέλεξαν για την ενημέρωση τους 545.000 τηλεθεατές.

Νωρίτερα ενημερώθηκαν από το «Live news» 511.000, ενώ συμπυκνωμένη ενημέρωση από το μικρής διάρκειας δελτίο του Mega στη νοηματική προτίμησαν 494.000 οι οποίοι έτσι κι αλλιώς ήταν συντονισμένοι στο Mega λόγω «Live news».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σκληρή κόντρα μεταξύ Alpha και Mega – Ανεβάζει «στροφές» ο ΑΝΤ1

Attica TV: Αντίστροφη μέτρηση για το επαναλανσάρισμά του

Καταγγελίες για περίεργες χρηματιστηριακές κινήσεις από την εταιρεία ΜΜΕ του Τραμπ – Διενεργείται εισαγγελική έρευνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαγνήτες, Ράδιο,magnites, radio