Μασκ και Μαδούρο δίνουν ραντεβού για… ξύλο! (photos/video)

Καβγάς μεταξύ του Έλον Μασκ και του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο που την περασμένη εβδομάδα κέρδισε για τρίτη φορά της εκλογές, ξέσπασε με αφορμή σειρά αναρτήσεων του πολυεκατομμυριούχου στο Χ.

Ο Έλον Μασκ, που προεκλογικά τάχθηκε ανοικτά υπέρ της Ματσάδο, κατηγόρησε τον Μαδούρο για «μεγάλη εκλογική απάτη».

Major election fraud by Maduro https://t.co/fi4xcSVd2Y

Elon Musk (@elonmusk) July 29, 2024

Έκανε μάλιστα retweet στην ανάρτηση του ακροδεξιού προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, που έγραψε: «Δικτάτορα Μαδούρο φύγε! Στη Βενεζουέλα επέλεξαν να δώσουν τέλος στη κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάς Μαδούρο. Τα δεδομένα δείχνουν συντριπτική νίκη της αντιπολίτευσης και ο κόσμος περιμένει να αναγνωρίσεις την ήττα έπειτα από χρόνια σοσιαλισμού, μιζέριας, παρακμής και θανάτου».

DICTADOR MADURO, AFUERA!!!

Los venezolanos eligieron terminar con la dictadura comunista de Nicolás Maduro. Los datos anuncian una victoria aplastante de la oposición y el mundo aguarda que reconozca la derrota luego de años de socialismo, miseria, decadencia y muerte.…

— Javier Milei (@JMilei) July 29, 2024

Οι αναρτήσεις του Μασκ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ίδιο τον Μαδούρο, ο οποίος αποκάλεσε τον δισεκατομμυριούχο «απειλή για τη Βενεζουέλα» και τον κάλεσε σε… μάχη.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα και ποιος ελέγχει την εικονική πραγματικότητα; Ο νέος μας μεγάλος εχθρός, ο διάσημος Έλον Μασκ», είπε ο Μαδούρο και πρόσθεσε: «Θέλεις να παλέψουμε; Ας το κάνουμε. Έλον Μασκ, είμαι έτοιμος, δεν σε φοβάμαι. Ας παλέψουμε, όπου θέλεις».

Elon Musk accepts Maduro's challenge to a fight.

Musk: "I accept… He will chicken out."

pic.twitter.com/gHaSL28MOn

— Valuetainment Media (@ValuetainmentTV) July 31, 2024

Ο Μασκ σήκωσε το γάντι που του έριξε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και απάντησε μονολεκτικά μέσα από το X: «Αποδέχομαι» ενώ στη συνέχεια πρέβλεψε ότι ο Μαδούρο θα δειλιάσει.

I accept

— Elon Musk (@elonmusk) July 31, 2024

He will chicken out

— Elon Musk (@elonmusk) July 31, 2024

Όσο για το έπαθλο σύμφωνα με τον Μασκ, αν κερδίσει ο ίδιος, έγραψε σε ανάρτησή του ότι ο Μαδούρο οφείλει να παραιτηθεί. Αν όμως κερδίσει ο Μαδούρο, ο Μασκ υπόσχεται να τον στείλει μια δωρέαν βόλτα… στον Άρη.

Ο Μαδούρο από την πλευρά του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι έτοιμος να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον «υποστηρικτή της ακροδεξιάς» Μασκ: «Έλα στο Πολιέδρο (σ.σ. γυμναστήριο του Καράκας). Εσύ κι εγώ. Αν σε νικήσω, δέχομαι το ταξίδι σου στον Άρη — αλλά θα έρθεις μαζί μου!».

If I win, he resigns as dictator of Venezuela.

If he wins, I give him a free ride to Mars.

— Elon Musk (@elonmusk) July 31, 2024

Σε άλλη ανάρτηση ωστόσο έγραψε ότι ο Μαδούρο «είναι μεγαλόσωμος και πιθανόν ξέρει πώς να παλέψει, οπότε θα είναι πραγματική μάχη».

Maduro is a big guy himself and probably knows how to fight, so this would be a real fight.

Zuck is a little fella, so that would be a short fight lol.

— Elon Musk (@elonmusk) July 31, 2024

Διαβάστε επίσης:

«Κόλαση» στη Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο κατηγορεί την αντιπολίτευση για «αίμα στα χέρια της»

Μέση Ανατολή, ώρα μηδέν: Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Χανίγια στην Τεχεράνη – «Εκδίκηση» υπόσχεται ο Χαμενεΐ, «έτοιμος» για όλα δηλώνει ο Νετανιάχου (video)

Ινδία: Το σημείωμα της γυναίκας που βρέθηκε σκελετωμένη σε δάσος – «Ο άντρας μου με έδεσε στο δέντρο» (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μασκ, Μαδούρο,mask, madouro