Νέο «χτύπημα» της τρανς κόρης του Έλον Μασκ: «Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή»

Νέα σφοδρή επίθεση σε βάρος του Έλον Μασκ εξαπέλυσε η τρανς κόρη του, Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, με αφορμή διάφορες δηλώσεις του μεγιστάνα της τεχνολογίας, στις οποίες εμφανίζεται να υπερασπίζεται την οικογένεια, τη θρησκεία και τις παραδοσιακές αξίες, επαναλαμβάνοντας fake news σχετικά με τα επεισόδια που προκαλούν ακροδεξιοί και νεοναζί σε διάφορες πόλεις της Βρετανίας.

Η 20χρονη τρανς γυναίκα, που ήδη έχει «τσιγαρίσει» τον πατέρα της για τις θέσεις του σχετικά με

την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο επιθετική, περιγράφοντας τον Μασκ ως έναν υποκριτή που υιοθετεί alt right ρητορική για να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα, αλλά και από μίσος για τους ΛΟΑΤΚΙ+ (ο δισεκατομμυριούχος έχει πει ότι «η woke κουλτούρα σκότωσε το γιο μου»).

Η Βίβιαν Γουίλσον, λοιπόν, έγραψε στα social media:

«Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή που δεν σταματει να λέει γ@@@να ψέματα για τα ίδια του τα παιδιά. Δεν είσαι χριστιανός, απ’ όσο γνωρίζω δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία. Δεν είσαι υπέρμαχος της ισότητας και της προόδου. Όταν ήμουν 6 αποκάλεσες τα αραβικά “γλώσσα του εχθρού”, έχεις δεχθεί ένα σωρό μηνύσεις για διακρίσεις και προέρχεσαι από το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής. Δεν “σώζεις τον πλανήτη”, δεν δίνεις δεκάρα για την κλιματική αλλαγή και λες ψέματα για τον πολυπλανητικό πολιτισμό, τόσο ως δικαιολογία, όσο και επειδή θέλεις να δείχνεις σαν τον CEO από το Ready Player One. Θα μιλούσα για τις δηλώσεις για τον ρυθμό γεννήσεων, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με αυτά τα σκ@@ά των 14 λέξεων (αναφορά στο εθνικιστικό σύνθημα “Πρέπει να διαφυλάξουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον των λευκών παιδιών”)».

O Μασκ, με αφορμή τα επεισόδια στη Βρετανία, μοιάζει να έχει υιοθετήσει τη ρητορική της alt right περί ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και αντικατάστασης πληθυσμών στην Ευρώπη, αλλά και περί επιστροφής σε παραδοσιακές αξίες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει αποκτήσει 12 παιδιά τα τελευταία 22 χρόνια με τρεις διαφορετικές γυναίκες, την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, μητέρα της Βίβιαν, τη μουσικό Grimes και την υπάλληλό του, Σεβόν Ζίλις. Το μικρότερο παιδί του με την Ζίλις γεννήθηκε το 2024.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτη ανατροπή: Μόνη της αλυσοδέθηκε η γυναίκα που βρέθηκε σε ζούγκλα στην Ινδία

Μέση Ανατολή: Aντίστροφη μέτρηση για την ανάφλεξη – Tι σηματοδοτεί η εκλογή Σινουάρ ως νέου πολιτικού ηγέτη της Χαμάς

Τιμ Γουόλς: «Εφιάλτης» του τραμπισμού ο αντιπρόεδρος της Χάρις – Οι θέσεις του για κοινωνικό κράτος, φόρους, ΛΟΑΤΚΙ και… υποκλοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα