Νέο στοιχείο σοκ: Ο Λούμπιτς είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που έριξε το αεροπλάνο στις Αλπεις!

ΚΟΣΜΟΣ

Ο συγκυβερνήτης της πτήσης της Germanwings Αντρέας Λούμπιτς είχε αποκρύψει ότι είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που πέταξε με το A-320 για να το ρίξει στις πλαγιές των Αλπεων, ανακοίνωσε η γενική εισαγγελία του Ντίσελντορφ.

Από τη γενική εισαγγελία ανακοινώθηκε επίσης ότι βρέθηκαν στοιχεία που δείχνουν ότι ο Αντρέας Λούμπιτς απέκρυψε ότι έπασχε από ασθένεια από τους εργοδότες του.

"Κατασχέθηκαν έγγραφα με ιατρικό περιεχόμενο που δείχνουν διαγνωσμένη νόσο

και αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή από τους γιατρούς", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

"Το γεγονός ότι υπάρχουν ιατρικά σημειώματα που αναφέρουν ότι είναι ανίκανος προς εργασία, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, που βρέθηκαν σκισμένα, τα οποία ήταν πρόσφατα και αφορούσαν ακόμη και την ημέρα του εγκλήματος, υποστηρίζουν το συμπέρασμα, που βασίζεται στην προκαταρκτική εξέταση, ότι ο νεκρός είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του και τους συναδέλφους του", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα έγγραφα βρέθηκαν κατά τις έρευνες στα σπίτια του Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Στο σπίτι του Λούμπιτς δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας ή αποδείξεις ότι η πράξη του είχε πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ο γερμανός εισαγγελέας τόνισε, πάντως, ότι θα χρειαστούν αρκετές ημέρες προκειμένου να αναλυθούν τα ευρήματα.

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Mega στη Γαλλία, ο 28χρονος πιλότος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική με κρίσεις πανικού. Ήταν η περίοδος που είχε διακόψει την εκπαίδευσή του για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ο Λούμπιτς φέρεται να έπασχε από φοβία και κρίσεις πανικού κάτι που, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, φαίνεται ότι γνώριζαν όλοι. Οι κάτοικοι του Μοντεμπάουρ όπου μεγάλωσε και έμεναν οι γονείς του ακόμη και η ίδια η Lufthansa.

Λούμπιτςαναρρωτική άδειαairbusψυχολογικά προβλήματααεροπορική τραγωδίαΆλπεις
Keywords
Τυχαία Θέματα