Νίκολας Κέιτζ: Για φαγητό σε εστιατόριο του Πειραιά ο ηθοποιός (Video/Photos)

Στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο «The Carpenter’s Son» βρίσκεται ο Νίκολας Κέιτζ με θαυμαστές του χολιγουντιανού σταρ να τον εντοπίζουν σε εστιατόριο του Πειραιά όπου απολάμβανε το γεύμα του.

Παρά την αλλαγμένη του εμφάνιση,

πόζαραν μάλιστα μαζί του με τον ηθοποιό να χαμογελά ευδιάθετος στον φακό.

Σχετικά στιγμιότυπα αναρτήθηκαν, μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό του εστιατορίου στο Ιnstagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (@arlekinospireas)

Στην προσπάθειά του να κρύψει την ταυτότητά του και να κρατήσει χαμηλό προφίλ, ο Νίκολας Κέιτζ εμφανίστηκε με καπέλο και γυαλιά μυωπίας, ενώ έχει αφήσει μακριά μαλλιά και γένια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Kefalas (@kostas_kefalas_a)

«Του στείλαμε έναν κατάλογο. Είχε κι άλλες προτάσεις όπως γνωρίζουμε. Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας και ήρθε εδώ. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά» είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στην εκπομπή «Live You» και πρόσθεσε:

«Τρελάθηκε. Τον υποδέχτηκα, ήταν ευγενέστατος. Σπανίζει αυτό στις μέρες μας. Κι ο άνθρωπος είναι σταρ του Χόλιγουντ. Έφαγε τζατζίκι χειροποίητο, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες, κεφτεδάκια που του αρέσανε πάρα πολύ. Η ασφάλειά του ήταν μαζί του, δεν τον πλησίαζες εύκολα, λογικό είναι. Όλοι ήταν υποψιασμένοι ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν τον κατάλαβαν».

Διαβάστε επίσης:

Liam Payne: Τα γεγονότα που «σημάδεψαν» τις τελευταίες μέρες της ζωής του – Η απόλυση από τη δισκογραφική, η παραίτηση του μάνατζερ και τα ασφαλιστικά μέτρα (photos)

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του – Την τελετή έκανε ο Χάρης Δούκας (Video)

Βάνα Μπάρμπα: «Θα παίξει ο Χρήστος Μάστορας τον Καζαντζίδη; Θα είναι έκπληξη αν τα καταφέρει» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα