Ολίβια Μαν: Ξανά μαμά μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο – Απέκτησε την κόρη της μέσω παρένθετης μητέρας (Photos)

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Ολίβια Μαν και ο Τζον Μαλέινι, καθώς οι δυο τους υποδέχτηκαν στη ζωή τους την κόρη τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η Μαν μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

«Η Μέι Τζουν Μαλέινι ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου» έγραψε συνοδεύοντας μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε με την ίδια, την κόρη της και τον σύζυγό της.

«Είχα τόσα πολλά και βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να κυοφορήσω εγώ την κόρη μου. Όταν

γνώρισα για πρώτη φορά την παρένθετη μητέρα μας, μιλήσαμε από μητέρα σε μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για 9 μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, τον μικρό μου δράκο που έκανε το ταξίδι του για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου έχει εκραγεί. Μέι (προφέρεται may) σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα» πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

Η περιπέτεια με τον καρκίνο

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για την Ολίβια Μαν, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο με αποτέλεσμα να κάνει θεραπείες, αλλά και να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας.

Η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό, ωστόσο, κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια και να κρατά αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί της!

Διαβάστε επίσης:

Ζουγανέλη – Συρίγος: Μαζί στο Καλλιμάρμαρο για τη γιορτή του Παναθηναϊκού

Κλόντια Σίφερ: Ποζάρει με μπικίνι στα 54 και… αποθεώνεται! (Photos)

Μαρία Μενούνος: Στο «νησί των ανέμων» η ηθοποιός – «Είχα ξεχάσει πόσο φυσάει στη Μύκονο» (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα