Όρεγκον: Το εκκρεμές του τρόμου – 28 άνθρωποι κρέμονταν ανάποδα για μισή ώρα (Video)

Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης διέσωσαν, την Παρασκευή, 28 ανθρώπους που είχαν κολλήσει για περίπου μισή ώρα σε παιχνίδι λούνα παρκ κρεμασμένοι ανάποδα.

Το AtmosFEAR στο λούνα παρκ Oaks Park, κοντά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, που εγκαινιάστηκε το 2021 και λειτουργεί σαν γιγάντιο εκκρεμές προσφέροντας στους αναβάτες την εμπειρία μιας πλήρους περιστροφής, υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα 28 άτομα να εγκλωβιστούν με το κεφάλι προς τα κάτω.

Και οι 28 απομακρύνθηκαν και αξιολογήθηκαν ιατρικά. Ένας από αυτούς έχει υποκείμενα ιατρικά προβλήματα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά

-σύμφωνα με τους υπεύθυνους του λούνα παρκ- κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο Κρις Ράιαν, που βρισκόταν στο πάρκο για τα γενέθλιά του μαζί με τη σύζυγό του, δήλωσε στο Associated Press πως σχεδίαζαν να κάνουν βόλτα με το AtmosFEAR όταν είδαν ότι είχε κολλήσει και άκουσαν ανθρώπους να φωνάζουν: «Θεέ μου, είναι ανάποδα».

Αποφάσισαν να απομακρυνθούν επειδή η κατάσταση ήταν «τρομακτική», είπε. Τελικά ανέβηκαν στον τροχό του λούνα παρκ και άκουσαν μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι το πάρκο κλείνει και πως όποιος βρίσκεται εκεί πρέπει να εκκενώσει το χώρο.

Το AtmosFEAR θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν τους ειδικούς για να βρεθεί η αιτία της βλάβης του «εκκρεμούς».

Το Oaks Park άνοιξε για πρώτη φορά το 1905.

Η ιστοσελίδα του αναφέρει ότι προσφέρει ένα «μοναδικό μείγμα από σύγχρονες συγκινήσεις και γοητεία σε ένα τρενάκι που έχει ενθουσιάσει γενιές και γενιές Βορειοδυτικών».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στην Γαλλία: Ο Φρανσουά Ολάντ θα είναι υποψήφιος με την Αριστερά και το «Λαΐκό Μέτωπο»

Ρωσικό μαχητικό παραβίασε τα σύνορα της Σουηδίας

Στη μαύρη λίστα των ΗΠΑ για τρομοκρατία η μεγαλύτερη ναζιστική ομάδα στη Σουηδία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όρεγκον, – 28, Video,oregkon, – 28, Video