Πέθανε σε ηλικία 31 ετών ο Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστής των One Direction

Πέθανε σε ηλικία 31 ετών το πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, Λίαμ Πέιν. Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, αφού έπεσε από μπαλκόνι από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου.

Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη σε ξενοδοχείο της συνοικίας Παλέρμο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια

ναρκωτικών και αλκοόλ».

Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Από τότε που το συγκρότημα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Χάρι Στάιλς, ο Ζέιν Μάλικ, ο Λούις Τόμλινσον και ο Νιαλ Χόρα, ανακοίνωσε την παύση του το 2015, ο Πέιν ξεκίνησε μια σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας το τραγούδι “Strip That Down” το 2017 και το άλμπουμ “LP1” το 2019.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στο YouTube το 2023 στο οποίο αποκάλυψε ότι ήταν νηφάλιος για έξι μήνες αφού πέρασε σχεδόν 100 ημέρες σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης στη Λουιζιάνα.

Ο Πέιν είχε έναν γιο με την τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νετανιάχου λέει ότι ο Ισραηλινός Στρατός βρήκε «τελευταίας τεχνολογίας» ρωσικά όπλα σε βάσεις της Χεζμπολάχ

Δύο από τους 16 μετανάστες που μεταφέρθηκαν στην Αλβανία επιστρέφουν στην Ιταλία – Εξακολουθεί να διχάζει το σχέδιο της Ρώμης

Ισραήλ: Σειρήνες ήχησαν στο νότιο Ισραήλ – Οι IDF κατέρριψαν 2 ρουκέτες που εκτόξευσε η Ισλαμική Τζιχάντ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Λίαμ Πέιν, One Direction,pethane, liam pein, One Direction