Ποιος είναι ο μισθός των γιατρών του ΕΣΥ

Τον καθαρό μισθό των λειτουργών του Ιπποκράτη που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανάλογα με το βαθμό τους, σχολιάζει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με νεότερη ανάρτησή του στο Χ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Επιμελητής Α στη ζώνη Α, λαμβάνει 2.483 καθαρά και ο Επιμελητής στη ζώνη Β 2.975 ευρώ. Ο Επιμελητής Β στη ζώνη Β λαμβάνει 2.364 στην ίδια ζώνη στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών 2.580 ευρώ. Στη ζώνη εφημέρευσης Β σε άγονη Α 2.629 ευρώ. Ο Συντονιστής

Διευθυντής λαμβάνει 2.483 ευρώ καθαρά.

Σημειώνεται ότι στη ζώνη Α ανήκουν τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηρακλείου και των Ιωαννίνων και των πανεπιστημιακών νοσοκομείων της Λάρισας. Στη ζώνη Β τα νοσοκομεία στις μικρότερες πόλεις της περιφέρειας.

Ο υπουργός αναλυτικά αναφέρει: «Ανεβάζω αυτόν τον πίνακα για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι δημοσιογράφοι τις πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως του @kmitsotakis την τελευταία πενταετία, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερες, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλές, όσο αυτές που αναπαράγονται διαρκώς στο Δημόσιο Διάλογο. Μην ξεχνάμε και τις γενικές αμοιβές στην Ελλάδα για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας. Η Κυβέρνηση εμπράκτως στηρίζει το ΕΣΥ ό,τι και να φωνάζει διαρκώς η γνωστή «συμμορία της μιζέριας» της Άκρας Αριστεράς στα Νοσοκομεία».

Ανεβάζω αυτόν τον πίνακα για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι δημοσιογράφοι τις πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως του @kmitsotakis την τελευταία πενταετία, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019. Δεν… pic.twitter.com/yMBQHwCH27

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 12, 2024

Διαβάστε επίσης:

Εφηβεία: Μέχρι πότε ψηλώνουν τα κορίτσια – Τα «σημάδια» που δείχνουν ότι η ανάπτυξη ολοκληρώθηκε

Με ελληνική υπογραφή οι διεθνείς νέες κατευθυντήριες οδηγίες για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση

Σε ποιες χώρες οι Έλληνες ασφαλισμένοι μπορούν να εκτελούν τις ηλεκτρονικές συνταγές φαρμάκων

Keywords
Τυχαία Θέματα