Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου: Μην κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά να πεις το «Διθέσιο» (Video)

Για τη νέα θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή η οποία χαρακτηρίστηκε από κάποιους ομοφοβική τοποθετήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ο κωμικός δεν υποχρεούται να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν, καθώς έχει αποδείξει -εδώ και χρόνια- την αξία του.

Αναφερόμενος, μάλιστα, στο «πολιτικώς ορθό» , κρίνει ότι υπάρχει μια υπερβολική τάση προς αυτό, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να οδηγούμαστε σε ένα είδος νεοφασισμού.

«Θα έλεγα γενικά να ηρεμήσουμε λίγο όλοι. Λίγη περισσότερη

ψυχραιμία και από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, να μην υπάρχει το μόνιμο “ποιος είπε τι”, να μην μας συμπαρασύρει η υπερβολική τάση προς το πολιτικώς ορθό, που έχω πει ότι μερικές φορές ξεφεύγουμε προς μια μορφή νεοφασισμού, να προσέχουμε και να κάνουμε μια αυτολογοκρισία μόνιμα. Λίγη περισσότερη ψυχραιμία από εμάς, τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και ταυτόχρονα λίγη περισσότερη ψυχραιμία από τον Μάρκο Σεφερλή, από την άποψη ότι δεν έχει ανάγκη να δικαιολογείται, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Και να δεχτεί λίγες περισσότερες επιθέσεις δεν τρέχει και τίποτα. Έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και πλέον αυτή η επιτυχία έχει διάρκεια. Ακόμα και αν του την “πέφτουν” δεν τρέχει και τίποτα. Ο Μάρκος κάνει πλάκα με την ομοφυλοφιλία, αυτό έκανε πάντα, και σε ένα κοινό αρέσει και το επικροτεί. Είναι αυτό που έλεγα πάντα ότι δεν έχει απελευθερωθεί και δεν έχει αποδεχτεί 100% η κοινωνία τα πράγματα που νομίζουμε ότι έχει αποδεχτεί» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».

Στη συνέχεια, ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε η Κατερίνα Λιόλιου με αφορμή την απόφασή της να ερμηνεύσει το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι υπέρ του να ερμηνεύουν οι νέοι τραγουδιστές παλιά κομμάτια, ώστε να τα μαθαίνουν και οι νέες γενιές, ωστόσο, ο κάθε καλλιτέχνης οφείλει να δείχνει και τον δέοντα σεβασμό όταν το κάνει.

«Ορθώς λέει το “Διθέσιο” και χαίρομαι οι νέες καλές τραγουδίστριες να περνάνε αυτά τα σημαντικά και σημαντικότατα τραγούδια στις νεότερες γενιές, που μπορεί να μην τα ξέρουν. Αλλά το “Διθέσιο” είναι ένα τραγούδι που δεν το τραγουδάς με το α***ο έξω. Μην μου κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά, ημίγυμνο φόρεμα, να πεις το “Διθέσιο”. Σεβάσου το τραγούδι» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Coldplay: Χαρίζουν το 10% των εσόδων τους σε μικρούς συναυλιακούς χώρους

Λιάγκας κατά Σεφερλή: «Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις διαστροφή» (Video)

Τρελά ερωτευμένη η Μπέλα Χαντίντ – Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον cowboy σύντροφό της! (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Κατερίνα Λιόλιου, Διθέσιο Video,poseidonas giannopoulos, katerina lioliou, dithesio Video