Πόσο θα πάει το καλαμπούρι με τη δήθεν υποψηφιότητα του Γκλέτσου στον ΣΥΡΙΖΑ;

Στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόλαβε να γίνει θέαμα η όλη ιστορία με τον Γιάννη Κανελλάκη που είχε δηλώσει ότι θα πάει για πρόεδρος του κόμματος, ενώ σχεδόν όλοι γνώριζαν ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές που απαιτούνταν για την υποψηφιότητα.

Αλλά με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη τραβήξει

πολύ το καλαμπούρι.

Βέβαια δεν είναι οι περιπτώσεις.

Ούτε του Κανελλάκη με τον Γκλέτσο, ούτε του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κανελάκης είναι ένας δημοσιογράφος με μακρά διαδρομή στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, με το δικό του στιλ βέβαια, αλλά με σταθερή προσέγγιση και άποψη.

Ο Γκλέτσος είναι τύπου «βλέπω φως και μπαίνω». Πότε εναντίον του Τσίπρα, πότε «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός»! Πότε πολέμιος και πότε εχθρός, κανείς δεν έχει καταλάβει. Το 2023 βέβαια ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα με τη σημαία του κόμματος – μεγάλη επιτυχία! Νωρίτερα ήταν με τους… ΑΝΕΛ! 

Το ΠΑΣΟΚ είναι μάλλον πιο σοβαρό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ επίσης.

Στο πρώτο ή όποια πλάκα έχει και όρια, στο δεύτερο κανείς δεν ξεχωρίζει τα όρια ιλαρότητας και τραγωδίας.

Με τούτα και με κείνα, ο Γκλέτσος κάνει το κομμάτι του. Περιφέρεται ως εν δυνάμει υποψήφιος, τον καλούν οι τηλεοράσεις, λέει τραβηγμένα πράγματα, που «πουλάνε», κανονικά παράσταση δηλαδή. Και απολαμβάνει τη δημοσιότητα.

Κι όλα αυτά ενώ είναι δεδομένο για όσους ξέρουν τις πραγματικές συνθήκες και τα ισχύοντα στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Γκλέτσος δεν έχει ίσως ούτε μία από τις τριάντα (αριθμός 30) υπογραφές που χρειάζονται για να θέσει υποψηφιότητα.

Παρά ταύτα συνεχίζει ακάθεκτος.

Αυτός κοροϊδεύει τα κανάλια που τον καλούν και τα κανάλια τους τηλεθεατές, που έχουν την απορία να μάθουν τι συμβαίνει με τον Γκλέτσο, τις πολιτικές του φιλοδοξίες (!!!) και το δράμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Μήπως ήρθε η ώρα για ελληνική αμυντική βιομηχανία;

Πού είναι η αντιπολίτευση…

Στην Ιαπωνία η Όλγα Κεφαλογιάννη για να ξεχάσει την… γκρίνια για την ανακαίνιση του γραφείου της

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόσο, Γκλέτσου, ΣΥΡΙΖΑ,poso, gkletsou, syriza