ΣΚΑΪ: Ενισχύει το αθλητικό περιεχόμενο του με τρεις εκπομπές

«Μέτωπο» αθλητικών εκπομπών κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, με δύο από τις τρεις στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, ώστε να διαμορφωθεί συνήθεια τηλεθέασης, διαμορφώνει ο ΣΚΑΪ και μάλιστα από αυτό το Σάββατο (18/8).

Ο Πάνος Βόγλης και ο Κυριάκος Θωμαΐδης (ξανα)κατηφορίζουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 12:30 ο Πάνος Βόγλης από την εκπομπή «Monobala Σαββατοκύριακο» θα μεταφέρει τον παλμό και το ρεπορτάζ όλων των ομάδων λίγο πριν τη σέντρα στην αγωνιστική της Stoiximan Super League

και παράλληλα όλη τη δράση από τα γήπεδα της Ευρώπης. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και πλούσιο θέαμα.

Από την Κυριακή 18 Αυγούστου και κάθε Κυριακή στις 21:00, η εκπομπή «Monobala» θα προσφέρει πρώτη την εικόνα, το ρεπορτάζ, τις φάσεις και το παρασκήνιο από όλα τα ματς της Stoiximan Super League.

 Στη διάρκεια των εκπομπών θα πραγματοποιούνται απευθείας συνδέσεις, ενώ στο στούντιο καλεσμένοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα αναλύουν τις αναμετρήσεις και θα σχολιάζουν τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα, δε, κάνει πρεμιέρα στον Σκάι η αθλητική εκπομπή «Η δική» του Κυριάκου Θωμαΐδη. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00 ζωντανά στην υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και στις 00.45 σε μαγνητοσκόπηση στο κανονικό πρόγραμμα του καναλιού.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης – «Ευχαριστούμε το Παρίσι για την τιμή» (Video)

Γιώργος Λιάγκας: Έξω φρενών ο δημοσιογράφος με σχόλιο σε ανάρτησή του – «Πόσο μάλ… παίζει να είσαι;» (Photo)

«Το Ταμπού»: Πάθος και μυστήριο το φθινόπωρο στο MEGA

Keywords
Τυχαία Θέματα