ΣΚΑΪ: Έρχεται το Tempting Fortune, ένα ριάλιτι περιπέτειας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η διαχείριση οικονομικών είναι μια σημαντική παράμετρος στο ριάλιτι σόου περιπέτειας «Tempting Fortune» το οποίο θα προσφέρει στους τηλεθεατές ο Σκάι από το φθινόπωρο.

Οι κανόνες του προγράμματος (παραγωγή της Acun medya) ορίζουν την συμμετοχή μιας ντουζίνας διαγωνιζόμενων οι οποίοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα πρέπει να προχωρούν «βήμα βήμα» και με προσοχή, όπως τονίζεται, καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά

τους.

Το σημαντικότερο στοιχείο του προγράμματος είναι πως θα πρέπει να διαχειριστούν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά.

Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Το ζήτημα είναι αν θα ενδώσουν στους πειρασμούς, αν θα αντισταθούν και σε ποιο βαθμό. Για όλα αυτά εκείνοι που θα πάρουν να αναπτύξουν στρατηγικές και να έχουν αντοχές.

Το σόου , για το οποίο ο σταθμός δέχεται δηλώσεις συμμετοχής (https://shortaudition.com/TEMPTING-FORTUNE), θα παρουσιάζει ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Διαβάστε επίσης:

Την Πέμπτη το «αντίο» στον σκηνοθέτη σημαντικών δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ Μανώλη Παπαδάκη

Megaλη επιστροφή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Εγκαταλείπει» το Star για την Καινούργιου

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΚΑΪ, Έρχεται, Tempting Fortune, Γιάννη Τσιμιτσέλη,skai, erchetai, Tempting Fortune, gianni tsimitseli