Σκληρή «μονομαχία» για την τηλεθέαση ανάμεσα σε «Γη της ελιάς» και «Σασμό»

Ένα ακόμα μπρα ντε φερ κατέγραψε τη Δευτέρα η Nielsen στους δυο βασικούς «μονομάχους» όχι μόνον της βραδινής ζώνης, ανάμεσα δηλαδή στις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός».

Η σειρά του Mega κατέλαβε την πρώτη θέση στην αρχή αυτής της εβδομάδας και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο «ημίχρονο» της σεζόν με διαφορά μόλις 0,1%, ποσοστό τηλεθέασης που «μεταφράζεται» σε 12.000 τηλεθεατές από την δεύτερη σε δημοφιλία σειρά, «Σασμός» του Alpha.

Στην

άλλη «κόντρα» του prime time και της ημέρας γενικότερα. Αυτή ανάμεσα σε «Μαύρο ρόδο» και «Αυτή η νύχτα μένει», επικράτησε με άνεση η σειρά του Mega με σχεδόν τέσσερις μονάδες διαφορά.

Στο μεταξύ νέο limit up στην τηλεθέαση της κατάφερε η καθημερινή κοινωνικοαστυνομική σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία χθες στο «τσακ» θα είχε 900.000 ζευγάρια μάτια πάνω της.

Στην δεκάδα σταθερά τα συνήθη τηλεπαιχνίδια αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Στη μοιρασιά του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου επικράτησε ισονομία δυνάμεων μεταξύ Mega και Alpha. Κάθε ένα είδε τέσσερα προγράμματα του στο Top10, ένα ξεχώρισε από τον ΑΝΤ1 και ένα από το Star, αμφότερα τηλεπαιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Μερίδια τηλεθέασης αλά Μουντιάλ για Mega και Alpha

Άνδρας με μαχαίρι επιχείρησε να μπει σε κτίριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκληρή, Σασμό,skliri, sasmo