Σοφία Βόσσου για την περιπέτεια με την υγεία της – «Μου είχε πει ο γιατρός μου “έλα μέσα, πεθαίνεις”» (Video)

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε η Σοφία Βόσσου, επισημαίνοντας ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 37 κιλά.

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε αίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασής τότε, ωστόσο, δεν ένιωθε ότι «είχε έρθει η ώρα της»

«Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου. Κοντά στα 2 χρόνια κράτησε αυτή η περιπέτεια, μαζί με το πρόβλημα στο πόδι. Είχα φτάσει 37 κιλά από το συρίγγιο αυτό. Δεν φοβήθηκα

για τη ζωή μου, δεν ένιωσα ότι ήταν η ώρα μου. Μου λέει ο γιατρός μου “έλα μέσα, πεθαίνεις”, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Του λέω “δεν είναι η ώρα μου ακόμα” και έκατσα σπίτι, μαγείρεψα, ήρθαν όλοι φάγαμε. Εγώ δεν έτρωγα βέβαια, ήμουν με τους ορούς… Μου έβαλαν αίμα δύο φορές στο νοσοκομείο. Φαντάσου ένας άνθρωπος 37 κιλά, δεν είχα τίποτα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Liam Payne: Οι καταγγελίες της πρώην του λίγες ώρες πριν τον θάνατό του – Το stalking, η χειριστική συμπεριφορά και οι «απειλές» αυτοκτονίας (photos/videos)

Drake: Χαμός στο Twitter για το νέο του «look» – «Περνάει κρίση ηλικίας» (Photo)

Βερύκιος για μεταγραφή που υπήρξε στον Alpha με 1 εκ. ευρώ – «Δεν πρόκειται για τη Μενεγάκη» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοφία Βόσσου, – Μου, “έλα, ” Video,sofia vossou, – mou, “ela, ” Video