Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2024: Ποιοι δικαιούχοι πάνε ταμείο τη Δευτέρα (26/8) – Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία (video)

Την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένες από τον e-ΕΦΚΑ οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, οι ημερομηνίες πληρωμής θα ακολουθήσουν και τον Σεπτέμβριο τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

Συγκεκριμένα, για τους μη μισθωτούς οι πληρωμές θα γίνουν την Τρίτη 27 Αυγούστου και για τους μισθωτούς την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνταξιούχοι, οι οποίοι περιμένουν πώς και

πώς να πάρουν μία βαθιά οικονομική ανάσα, θα δουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης μέρας.

Οπότε οι πρώτοι δικαιούχοι θα πληρωθούν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου.

Μη μισθωτοί

Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν για τους μη μισθωτούς την Τρίτη 27 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα:

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 ΑυγούστουΟ ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 ΑυγούστουΤο ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 ΑυγούστουΟι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) θα καταβληθούν την Τρίτη 27 ΑυγούστουΟι Επικουρικές Συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών) θα καταβληθούν την Τρίτη 27 ΑυγούστουΜισθωτοί

Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν για τους μισθωτούς την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα:

Το ΙΚΑΕΤΑΜ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΤο Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΟι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΤο ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΤο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΤο ΕΤΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΗ ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΟ ΟΤΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 29 ΑυγούστουΟι Επικουρικές Συντάξεις του Δημοσίου θα καταβληθούν την Πέμπτη 29 Αυγούστου

Τέλος, ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

ΑΑΔΕ: Στο στόχαστρο ψευδείς δηλώσεις ακινήτων και ΙΧ σε κυκλοφορία ενώ έχουν κατατεθεί οι πινακίδες

Η Ευρώπη έχει καλύψει το 90% των αποθεμάτων της σε φυσικό αέριο εν όψει του χειμώνα

Το Πρόγραμμα Aπασχόλησης Aνέργων ηλικίας 55 έως 67 ούτε διακόπτεται ούτε περικόπτεται

Keywords
Τυχαία Θέματα