ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: Επιτυχημένη παρουσία στην IDEX 2015 - Υπογραφή νέων συμφωνιών

Advertorial

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Θέων Αισθητήρες στη διεθνούς εμβέλειας έκθεση αμυντικού εξοπλισμού, IDEX 2015. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι, HAE, από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2015. Οι δεκάδες επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα best seller προϊόντα της εταιρείας, όπως τα μονόκυαλα και τα δίκυαλα (ARGUS, ARGUS PANOPTES), τις σκοπευτικές διόπτρες (ARTEMIS), τα περισκόπια νυχτερινής οδήγησης (TITANS), όπως επίσης (μετά το λανσάρισμά τους πριν από μερικούς μήνες στην έκθεση EUROSATORY 2014 στο Παρίσι), το dedicated δίκυαλο (NYX), το

προσάρτημα νυχτερινής σκόπευσης (DAMΩΝ) και την ψηφιακή κάμερα ημέρας και νύχτας που σχεδιάστηκε για χρήση σε τεθωρακισμένα οχήματα (URANIΑ). Μεταξύ αυτών και o υπουργός Εσωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Saif bin Zayed Al Nahyan, όπως επίσης και σημαντικές αντι-προσωπείες υψηλόβαθμων στελεχών από Ινδονησία, Νεπάλ, Σαουδική Αραβία κ.ά.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος συνοδευόμενος από το επιτελείο του και μέλη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Άμπου Ντάμπι έδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή του στις ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση περνώντας από τα περίπτερά τους και εκδηλώνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κλάδου της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας εντός και εκτός συνόρων.

Η αγαστή συνεργασία της εταιρείας Θέων Αισθητήρες με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά με την υπογραφή συμβολαίου

τεχνικής υποστήριξης, το οποίο αποτελεί συνέχεια προηγούμενων συμβολαίων. Επιπρόσθετα, η Θέων Αισθητήρες ανακοινώνει ότι κέρδισε τρεις νέους διαγωνισμούς που διεξήχθησαν στην Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες και στο Περού.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρεία κερδίζει διαγωνισμούς στις δύο πρώτες χώρες και σίγουρα είναι η πρώτη φορά που προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα εξάγονται στις συγκεκριμένες χώρες. Οι ανωτέρω συμβάσεις ξεπερνούν τα 10 εκ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θέων Αισθητήρες αυτήν την περίοδοσυμμετέχει σε διεθνείς διαγωνισμούς, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 330 εκ. ευρώ, έχοντας συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με την αμερικανική εταιρεία EXELIS (πρώην ΙΤΤ), με την οποία διεκδικεί προμήθεια έργου στην Αυστραλία και την ινδική εταιρεία ΤΑΤΑ Power SED, με την οποία συνεργάζεται για διαγωνισμό στην εν λόγω χώρα.

Λίγα λόγια για τη ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ H ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους, σε διεθνές επίπεδο, κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού και Ηλεκτρο‐Οπτικών συστημάτων για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια. Με έδρα στην Αθήνα, γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη και σύντομα γραμμή συμπαραγωγής των προϊόντων της στην Ινδία και συμβάσεις σε περισσότερες από 20 χώρες ανά τον κόσμο, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως μια πραγματικά παγκόσμια δύναμη στην αγορά των Night Vision. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, με έμφαση στην παροχή υψηλής απόδοσης και τον εργονομικό σχεδιασμό.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.theon.com

ΘΕΩΝ ΑισθητήρεςάμυναασφάλειαΚαμένος
Keywords
Τυχαία Θέματα