Θοδωρής Κολυδάς για μίνι – καύσωνα: «Ας μη βιαζόμαστε»

Ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο Θοδωρής Κολυδάς, με την οποία αφήνει αιχμές για τη «βιασύνη» που επιδεικνύουν συνάδελφοί του αλλά και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες σχετικά με την επικείμενη ζέστη που θα επικρατήσει από το Σαββαροτοκύριακο.

Ο ίδιος συστήνει προς τους μετεωρολόγους να μην βιάζονται να καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με το ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ δημοσιεύοντας βίντεο με τις επερχόμενες μεταβολές της θερμοκρασίας καθώς και σχετικές φωτογραφίες σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «ήδη από την Κυριακή υπάρχουν μεγάλες

αποκλίσεις μεταξύ των μοντέλων, καθιστώντας αρκετά επισφαλείς τις προγνώσεις»

«Ας μη βιαζόμαστε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΕΜΥ και προσθέτει: «Πολλοί τρέχουν να προλάβουν να μας ενημερώσουν για το ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα την ερχόμενη εβδομάδα. Ίσως όμως πάνω στη βιασύνη τους ξεχνούν να παρατηρήσουν ότι ήδη από την Κυριακή υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των μοντέλων, καθιστώντας αρκετά επισφαλείς τις προγνώσεις. Η ζέστη βέβαια έρχεται και αυτό διακρίνεται από την μεταβολή των θερμοκρασιών στη στάθμη των 850hPa. Στο βίντεο η μεταβολή της θερμοκρασίας στα 850hPa καθώς και οι δύο χάρτες με τις μεγάλες αποκλίσεις θερμοκρασιών μεταξύ τους (ECMWF-GFS)».

ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ….
Πολλοί τρέχουν να προλάβουν να μας ενημερώσουν για το ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα την ερχόμενη εβδομάδα. Ίσως όμως πάνω στη βιασύνη τους ξεχνούν να παρατηρήσουν ότι ήδη από την Κυριακή υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των μοντέλων, καθιστώντας… pic.twitter.com/dUvA0UZKP1

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) May 29, 2024

Διαβάστε επίσης:

Τελικός Conference League: Προσήχθη άτομο με μαχαίρι, δίπλα στην OPAP Arena

Όλα έτοιμα για τον τελικό του Conference League – Ξεκινά η μετακίνηση των οπαδών – «Αστακός» η Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους και ΜΜΜ (videos)

Φωτιά ξέσπασε κοντά σε φωτοβολταϊκό πάρκο στο Μαρκόπουλο, δεν απειλεί σπίτια

Keywords
Τυχαία Θέματα