Το λιβάνισμα πάει… σύννεφο στη Βουλή

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Λιβάνι «ευωδιάζει» ο διάδρομος, στο ισόγειο της Βουλής όπου βρίσκονται τα γραφεία της «Νίκης», ενώ κάποιοι περισσότερο παρατηρητικοί είδαν κι ένα μπουκαλάκι με αγιασμό να έχει πάρει τη θέση του.

Παροικούντες την κοινοβουλευτική Ιερουσαλήμ ανέφεραν ότι οι μυρωδιές από το λιβάνι κατακλύζουν το διάδρομο, στον οποίο βρίσκονται και τα γραφεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Μιχάλη Κατρίνη, αφού το λιβάνισμα πάει σύννεφο.

Πρωί-βράδυ, κατά τις παραδόσεις που αναφέρουν ότι λιβανίζουμε, για να δείξουμε

την αφοσίωσή μας στο θείο θέλημα και να έχουμε όσο το δυνατόν καθαρό λογισμό: «Κύριε αποδίωξαν κάθε εχθρό ορατών και αόρατων και πολέμιων εκ του οίκου τούτου ως αγαθός και ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός».

Για όσους πάντως, δεν γνωρίζουν, το λιβάνισμα χρησιμοποιείται για την κάθαρση του χώρου από τα πονηρά πνεύματα και συνοδεύει τις προσευχές, προσδίδοντας αίσθημα πνευματικής γαλήνης και ηρεμίας. Καθόλου τυχαίο λοιπόν, το γεγονός αν αναλογιστεί κανείς ότι ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος είχε αναφέρει προ καιρού ότι τα Χριστούγεννα ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια, οι γνωστοί καλικάντζαροι και επιτίθενται στους Χριστιανούς!

Ίσως, ποιος ξέρει, στη Νίκη νιώθουν να «απειλούνται» από πονηρά και άλλα … κακά πνεύματα που βρίσκονται διάχυτα στη Βουλή!

Διαβάστε επίσης:

«Πρώτη» Μπελέρη – μέσω τηλεδιάσκεψης – ως ευρωβουλευτής

Ο Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει τον ενοποιημένο πεζόδρομο της παραλιακής

«Δεν θα είμαι απούσα» λέει η Διαμαντοπούλου για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα