Disney Infinity - Game Report

Όλα είναι μαγικά στον κόσμο της Disney.

Το Disney Infinity έρχεται να φέρει αυτό που ονειρευόταν κάθε οπαδός της Disney. Ένα παιχνίδι που περιέχει ένα τεράστιο πλήθος χαρακτήρων, τοποθεσιών και αντικειμένων από το σύμπαν της Disney. Μην βιαστείς να το κρίνεις ως ένα «παιχνιδάκι» για μικρά παιδιά

και να το απορρίψεις. Έχει πολλά να προσφέρει και στα… μεγαλύτερα παιδιά.

VIDEO GAME ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Αγοράζοντας το παιχνίδι, το Starter Pack του συγκεκριμένα, μαζί με τον τίτλο θα πάρεις και την Infinity Base και τρεις φιγούρες γνωστών χαρακτήρων της Disney (Captain Jack Sparrow, Mr. Incredible και Sully). Η συγκεκριμένη βάση είναι ένα περιφερειακό στο οποίο ο παίκτης τοποθετεί τις διάφορες φιγούρες, εμφανίζοντας έτσι τον ανάλογο χαρακτήρα «μέσα» στο παιχνίδι. Πέρα από τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες μπορείς να αγοράσεις κι άλλους, με το κόστος τους να ξεκινά από τα €12,99. Επίσης πέρα από τις φιγούρες, στην Infinity Base μπορείς να τοποθετήσεις και τα λεγόμενα «Power Discs». Αυτά, αλλάζουν διάφορα στοιχεία και παραμέτρους του παιχνιδιού. Για παράδειγμα μπορούν να αλλάξουν το περιβάλλον ή να προσθέσουν κάποια οχήματα. Και αυτά, μπορείς να τα προμηθευτείς σε πακέτα των δύο.

PLAY SET & TOY MODE

Το παιχνίδι διαθέτει δύο βασικά modes. Το πρώτο ονομάζεται Play Set και περιέχει τις campaigns των τριών αρχικών χαρακτήρων και όσων αγοράσεις αργότερα. Οι συγκεκριμένες campaigns μπορούν να παιχτούν σε co-op δύο ατόμων. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι και οι δύο χαρακτήρες πρέπει να ανήκουν στον ίδιο «κόσμο». Για παράδειγμα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Mr. Incredible στην campaign του Jack Sparrow. Παίζοντας, λοιπόν, ξεκλειδώνεις αντικείμενα και οχήματα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο δεύτερο mode.

Το δεύτερο αυτό mode, ονομάζεται Toy Mode και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου κόσμο σε ένα sandbox περιβάλλον. Μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα αρκεί να τα έχεις ξεκλειδώσει είτε πρόκειται για χαρακτήρες, είτε για αντικείμενα ή οχήματα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου mode είναι ότι υποστηρίζει multiplayer κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να μοιραστείς τους κόσμους που έχεις δημιουργήσεις με τους φίλους σου, ή να δοκιμάσεις κόσμους που έχουν δημιουργήσει άλλοι παίκτες ανά τον κόσμο.

Tα καρτουνίστικα γραφικά με τα έντονα χρώματα «φωνάζουν» Disney, ενώ το soundtrack του τίτλου σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Disney Infinity - Game Report,