i-TECH4u – Μάρτιος 2013

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Δευτέρα 11 Μαρτίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το i-TECH4u εγκαινιάζει μια νέα ενότητα στην ύλη του. Το «Made In Greece» ξεκινά δυναμικά από αυτό το τεύχος με πέντε 100% ελληνικές επιχειρήσεις που αντιστέκονται στην κρίση καινοτομώντας και προσφέροντας στους καταναλωτές

ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τις σελίδες μας τα σημαντικότερα smartphones και tablets που παρουσιάστηκαν στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, καθώς και game reports των πολυαναμενόμενων Tomb Raider και God of War: Ascension. Δες επίσης μερικά απ’ τα πιο εντυπωσιακά concept ποδήλατα και geek gadgets για όσους θέλουν να «ψάχνονται» λίγο παραπάνω με την τεχνολογία.

Τέλος, οι δύο νέοι μας διαγωνισμοί σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικά σου δύο Xbox 360 4GB μαζί με τον αισθητήρα Kinect και δέκα σετ πρωτοποριακών προϊόντων SKAG AR, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή από το μεσημέρι της Δευτέρας, 11 Μαρτίου!

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα