Οι διαδραστικοί πίνακες της Traceboard από την Divitec AE

Η εταιρεία αναλαμβάνει την επίσημη διανομή στην ελληνική αγορά.

Δελτίο Τύπου

H Divitec A.E. ανακοινώνει την επίσημη διανομή στην ελληνική αγορά των διαδραστικών πινάκων Traceboard, και κάνει την διαδραστική εκπαίδευση πραγματικά προσιτή.

Traceboard διακρίνονται για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, έχουν στιβαρή κατασκευή που τους κάνει ανθεκτικούς στην σκληρή χρήση. Με panel πολύ υψηλής ανάλυσης οι διαδραστικοί πίνακες Traceboard παρέχουν

πολύ υψηλή απόκριση και ακρίβεια στην γραφή ακόμα και αν ο χρήστης γράφει πολύ γρήγορα. Επιπλέον οι Traceboard διαθέτουν έως και 15 μόνιμα πλήκτρα συντόμευσης στην επιφάνεια τους, που προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στις πιο συνηθισμένες λειτουργίες. Τέλος ο πίνακας Traceboard μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κοινός ασπροπίνακας με την χρήση απλών μαρκαδόρων ασπροπίνακα.

Η Divitec διαθέτει στην αγορά 2 μοντέλα στην Ελληνική αγορά. Toν Traceboard A90 ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας με την πρωτοποριακή λειτουργία DUAL PEN όπου 2 χρήστες μπορούν να γράφουν ταυτόχρονα στον πίνακα και τον Traceboard TS4080 τεχνολογίας αφής touch sensitive.

Και τα 2 μοντέλα Traceboard περιλαμβάνουν το λογισμικό TraceΒook στα Ελληνικά, ένα πλήρες και πολύ εύκολο στην χρήση λογισμικό δημιουργίας και παρουσίασης διαδραστικών μαθημάτων με πολλά κλασσικά διαδραστικά εργαλεία και προηγμένες λειτουργίες. Παράλληλα, οι Traceboard είναι συμβατοί με οποιοδήποτε άλλο software προσφέροντας απερίοριστες δυνατότητες αξιοποίησης του πίνακα.

Οι Traceboard είναι άμεσα διαθέσιμοι από το δίκτυο συνεργατών της Divitec σε τιμές που ξεκινούν από 379Euro+ΦΠΑ και καλύπτοναι με εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.divitec.gr

Keywords
Αναζητήσεις
traceboard γραφει
Τυχαία Θέματα