Πολυτελές Vertu Constellation Ti με Android OS

07:41 1/2/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Το πρώτο Android smartphone της εταιρείας, με μάλλον αδιάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα των πολυτελών κινητών τηλεφώνων της Vertu, όταν ακόμα βρισκόταν κάτω απ’ την ομπρέλα της Nokia, ήταν το λειτουργικό τους σύστημα: στην εποχή του Android και του iOS, το Symbian δεν

μπορούσε να ανταπεξέλθει. Αφότου όμως η Nokia πούλησε την Vertu, δεν υπήρχε καμία δέσμευση –θεωρητικά η εταιρεία θα μπορούσε πλέον να κατασκευάσει το απόλυτο luxury Android smartphone.

Γράφουμε θεωρητικά, γιατί η Vertu μας τα χάλασε για ακόμα μια φορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Βλέπεις, παρόλο που τα υλικά κατασκευής θα είναι υποδειγματικά –αν και ο σχεδιασμός δεν μας εντυπωσίασε–, τα περισσότερα mid-range smartphones του σήμερα είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν τις ίδιες επιδόσεις με το Constellation Ti (αν όχι καλύτερες). Με εξαίρεση τον διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon MSM8260A στα 1.5GHz, τα υπόλοιπα είναι επιεικώς μέτρια: οθόνη αφής 4 ιντσών με ανάλυση 480x800 pixels, λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich και μπαταρία χωρητικότητας μόλις 1.250mAh –δηλαδή βγάζεις δεν βγάζεις μισή ημέρα χρήσης.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν θα έχουμε τα χρήματα για να το αποκτήσουμε, συνεπώς περί ορέξεως…

Keywords
Τυχαία Θέματα