Στις 22 Οκτωβρίου η παρουσίαση των νέων iPad;

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllThingsD.

Περιμένεις εναγωνίως τη στιγμή που Apple θα αποκαλύψει τη νέα γενιά των tablets της; Σύμφωνα με το AllThingsD (που έπεσε μέσα στην ημερομηνία παρουσίασης των νέων iPhone), η εταιρεία είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην ανακοίνωση της νέας γενιάς iPad

και iPad Mini την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου –εντελώς τυχαία, είναι η ίδια ημέρα που η Microsoft έχει επιλέξει για το λανσάρισμα των tablets Surface 2 και Surface 2 Pro.

Με βάση τις διαρροές των τελευταίων εβδομάδων, περιμένουμε από την εταιρεία να παρουσιάσει ένα iPad Mini με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, ενώ το μεγαλύτερο iPad κατά πάσα πιθανότητα θα έχει «φρέσκια» εμφάνιση με μικρότερο πλαίσιο γύρω απ’ την οθόνη (θα θυμίζει δηλαδή περισσότερο το Mini). Επιπλέον, το AllThingsD υποστηρίζει πως και τα δύο tablets θα είναι εφοδιασμένα με τον 64-bit επεξεργαστή A7 της εταιρείας.

Πέρα όμως από τα iPad, η Apple θα πρέπει να παρουσιάσει σύντομα τόσο τη νέα γενιά των MacBook με επεξεργαστές τέταρτης γενιάς Intel Core, όσο και τους νέους (εντυπωσιακής εμφάνισης) Mac Pro που αποκάλυψε νωρίτερα φέτος. Το αν όλα τα παραπάνω θα χωρέσουν στο ίδιο event, θα το διαπιστώσουμε –ελπίζουμε– πολύ σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα