Απο το κακό στο χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο..

Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση.. Μετά τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου με οπαδούς της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, ο ΟΠΑΠ έβαλε φρένο στα μπόνους που δικαιούταν οι δύο φιναλίστ (200.000 ευρώ στην κυπελλούχο και 100.000 ευρώ στον φιναλίστ.).. Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε τις δύο...


ομάδες οι οποίες σε ανακοινώσεις τους κάνουν επίθεση σε κυβέρνηση αλλά και τον Οργανισμό ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει το μπόνους..

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ατρομήτου..
"Mε
οργή και αγανάκτηση γίναμε σήμερα γνώστες μιας άδικης απόφασης της ΟΠΑΠ ΑΕ η οποία πέρα από την αντισυμβατική λογική που τη διέπει, δεοντολογικά στερείται και ηθικής!. Μια απόφαση η οποία εξισώνει το θύμα με το θύτη, ισοπεδώνει κάθε έννοια περί δικαίου και αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός συναινώντας να λήξει ο τελικός-παρωδία χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η χρονική διάρκεια του αγώνα για να σταματήσουν τα έκτροπα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια της για να προστατεύσει τα συμφέροντά της."
www.trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα